Borger

Byrådssalen i Næstved Kommune

Alle borgere er velkomne til at overvære byrådsmøderne. Her tager lokalpolitikerne stilling til en række vigtige emner, der berører din hverdag. Møderne foregår cirka en gang om måneden. Du finder dagsordenen her, hvor du også kan følge byrådsmøderne live eller se de foregående.

 

Steffen Steffensen fra DI og Næstved Kommunes borgmester Carsten Rasmussen
Jobcentrene er over én kam blevet dårlige til at samarbejde med landets virksomheder. Næstved styrer dog uden om den kedelige landstendens.
Grundsalg i Næstved Kommune
Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
En pose med batterier
Det er blevet endnu nemmere at aflevere brugte batterier, udtjente mobiltelefoner, fjernbetjeninger, lommeregnere og elektronisk legetøj. Som noget nyt kan du nemlig aflevere affaldet i en klar plastpose på låget af din papirbeholder.
www.naestved-affald.dk kan du se, hvornår din papirbeholder bliver tømt.
Pas
Sommerferien nærmer sig, og det er tid til at tjekke, om datoen på dit pas stadigvæk holder. Hvis ikke det er tilfældet, så hjælper Borgerservice dig. Du skal blot medbringe dit gamle pas, og så vil du modtage et nyt i løbet af 10-14 dage.
DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

29. juli 2014

Kom og mal, lav skultur eller klippe klistre sammen med os. Vi er i Sydpolen hver mandag mell...

28. juli 2014

I Næstved Kommune har vi et ældreråd, der arbejder aktivt for at være et talerør for de +60 årig...

28. juli 2014

Vi byder velkommen til sæsonens første kunstner, Anita Bredsdorff, der udstiller sine malerier i...