Borger

På grund af uro og hærværk vil de selvbetjente biblioteker i Næstved og Fuglebjerg være lukkede indtil videre.
Læs mere

Hvis du skal have nyt pas, skal du desuden udfylde ansøgningsskema, der gør dig helt klar til dit besøg i Borgerservice. 
Bestil tid til Borgerservice og ansøg om nyt pas

Social pris Næstved 2017

Stort tillykke til Koncern Service Næstved i Region Sjælland og Rugvænget Smørrebrød, som har vundet "Social pris Næstved 2017".

Veteraner kan få hjælp
Er du tidligere udsendt? Og har du behov for hjælp i hverdagen, et netværk med andre veteraner eller en personlig samtale, så er der en række tilbud, du kan få glæde af i Næstved Kommune.

Er du på vej mod en sygemelding, eller er du allerede blevet sygemeldt? Så står vi klar til at hjælpe dig.
NaboiNæstved.dk
Næstved Kommune tager et nyt skridt i kampen for at få flere tilflyttere. En helt ny animationsfilm ser i dag dagens lys.
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

07. december 2017

Når den 28. udgave af PostNord Danmark Rundt køres 1.-5. august 2018, skydes 3. etape i gang i hjertet...

05. december 2017

Du kan i december vinde oplevelser og andre gode præmier på Mærk Næstved- og i Kulturjulekalenderen...

28. november 2017

Der er indgået en konstitueringsaftale mellem Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Radikale...