Borger

Budget 2017 i Næstved Kommune

Næstved Kommunes budget for 2017 er ved at blive lagt. Se her, hvordan pengene er fordelt blandt de politiske udvalg, skriv din mening og følg med  i processen,  når udvalgene fordeler pengene indenfor deres politiske områder.

Klik til Næstveds mange oplevelser

Den 5. april går Næstved Kommunes nye oplevelses-site i luften. Sitet hedder mærknæstved.dk og giver dig ét samlet overblik over arrangementer og seværdigheder i kommunen.
Følg med på facebook og læs pressemeddelelsen

Street art ved Apotekerstræde

Danmarks Uofficielle Hovedstad for Street Art

Det er lige her i Næstved. Næstved Ungdomsskole har lokket Graffiti-konger og maler-majestæter fra HELE kloden forbi byens gavle for at Mærke Næstved.
Følg med www.naestvedkunstby.com

Det Sociale Akuttilbud, Grimstrupvej 101 A, 4700 Næstved

Næstved Kommune tilbyder hjælp, støtte og rådgivning i akutte kriser. Tilbuddet indeholder en akuttelefon, tilbud om krisesamtale og personlig henvendelse og overnatning.
Læs mere om akuttilbuddet. Ring på telefon 3046 5255.

Pas

Du kan nu bestille tid til fornyelse af pas 3 ekstra lørdage op til sommerferien. Det er lørdagene d. 4., 11. og 18. juni kl. 10-14.
Læs mere om de ekstra lørdage

Billede af noget af BorgerApp
BorgerApp er Næstved Kommunes nye tilbud til borgerne. Via appen kan du bruge kommunens selvbetjeningsløsninger direkte på din smartphone eller tablet.
Læs mere om BorgerApp
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

24. maj 2016

Kom og ha’ det sjovt, lav din egen maske og vær med i en flot parade lørdag den 25. juni.

24. maj 2016

Er du engageret i kunst og kultur? Så er der brug for dine erfaringer og ideer – både som borger og...

24. maj 2016

Kommunen har besluttet, at alle private vandindvindingsanlæg som minimum skal kontrolleres hvert 5...