Borger

VM i kvindehåndbold i Næstved - billetsalget er startet

Nu kan der købes billetter til VM i kvindehåndbold i Næstved. Vi glæder os til en forrygende håndboldfest.

Borgerbetjening

Du skal nu bestille tid til en række ekspeditioner i borgerservice og på biblioteket. Du slipper dermed for at vente unødigt længe, og for at gå forgæves. Til gengæld skal du planlægge dit besøg i lidt bedre tid, hvis du skal finde en tid, der passer dig. Læs mere om tidsbestilling.

Læs nuværende budget her
Grundsalg i Næstved Kommune
Regnskabslagkage 2014

Regnskabet for 2014 er afsluttet og du kan i årsberetningen læse, hvad pengene er blevet brugt til sidste år. Derudover kan du læse om kommunens vision ”Mærk Næstved”, det nye turismesamarbejde ”De Danske Sydhavskyster”, folkeskolereformen og mange andre små afsnit om året, der er gået i Næstved Kommune – du er kun et klik væk.

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Udbetaling danmarks logo

Fra 1. maj er det Udbetaling Danmark, der står for fleksydelse, delpension, efterlevelseshjælp, international sygesikring og begravelseshjælp. Læs mere om overgangen til Udbetaling Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

31. august 2015

Gormsvej 22 og Thyrasvej 54 i Toksværd ligger i et forholdsvis nybygget område. Grundene er byggemodnede...

31. august 2015

Næstved Senior-Motion indbyder i samarbejde med Næstved Sundhedscenter til det årlige Motionstræf...

31. august 2015

Næstved Sundhedscenter har et gratis tilbud til dig, når smøgerne skal skoddes. Der starte nye kurser...