Borger

Budget 2017 i Næstved Kommune

Næstved Kommunes budget for 2017 er ved at blive lagt. Se her, hvordan pengene er fordelt blandt de politiske udvalg, skriv din mening og følg med  i processen,  når udvalgene fordeler pengene indenfor deres politiske områder.

Foto af Susaaen

EU har givet 9,3 mio. kr. til at bevare den sjældne tykskallede malermusling. Projektet vil også give bedre forhold for fiskene, så der om 10 år kan være dobbelt så mange fiskearter og fire gange så mange fisk i Susåen.
Læs mere om projektet og forundersøgelsen 

Flagdag den 5. september - Foto fra forsvaret

Næstved Kommune inviterer veteraner, soldater og pårørende til den årlige "Den Nationale Flagdag".
Klik for at læse programmet.

Foto af bredbånd

Næsby Bylaug og Fibia har indledt et samarbejde om etablering af fibernet i et pilotprojekt, der dækker Næsby, Tyvelse og Åsø. Hvis projektet skal blive til noget, så skal 70% af husstandene i området tilslutte sig det kommende fibernet.
Tilmeldingsfristen er 14. september.

Er du klar over, at bibliotekerne i Næstved Kommune næsten har åbent 24/7? 
Læs mere om den selvbetjente åbningstid

Billede af noget af BorgerApp
BorgerApp er Næstved Kommunes nye tilbud til borgerne. Via appen kan du bruge kommunens selvbetjeningsløsninger direkte på din smartphone eller tablet.
Læs mere om BorgerApp
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

30. august 2016

For 25 år siden cyklede alle uanset vejr og vind. Sådan er det ikke længere. Men med Næstved Kommunes...

30. august 2016

Husk ansøgningsfrist lørdag den 1. oktober Næstved Kommune støtter det frivillige sociale arbejde...

30. august 2016

Kommunerne er i gang med at udarbejde de kommende Natura 2000-handleplaner, som skal vedtages i kommunerne...