Borger

Husk at du skal tjekke om dit pas er udløbet, inden du skal på sommerferie, og bestil tid i Borgerservice, hvis det skal fornyes.
Vi holder ekstraordinært åbent nogle lørdage i maj og juni. 

Læs mere her

I juli er der ingen borgerservice på bibliotekerne i Fensmark, Fuglebjerg og Glumsø. Korskilde Bibliotek er kun selvbetjent.
Læs mere her
NaboiNæstved.dk
Næstved Kommune tager et nyt skridt i kampen for at få flere tilflyttere. En helt ny animationsfilm ser i dag dagens lys.
Foto af Susaaen

EU-Life-projekt - UC Life Denmark - EU har bevilliget 9,3 mio. kr. til at bevare den sjældne tykskallede malermusling. Projektet er stadig i den indledende fase, hvor der foregår tekniske og biologiske undersøgelser. Læs om projekt og forundersøgelse 

Ny jobordning
Er du tidligere udsendt? Og har du behov for hjælp i hverdagen, et netværk med andre veteraner eller en personlig samtale, så er der en række tilbud, du kan få glæde af i Næstved Kommune.

Ny social pris
Har du oplevet en virksomhed, der gør noget særligt for at give folk en ny chance på arbejdsmarkedet og skabe trivsel blandt deres medarbejdere? Så kan du nu indstille dem til en ny social pris, som Center for Arbejdsmarked uddeler.
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

18. juli 2017

En ny affaldsordning med nye todelte beholdere skal gøre det nemmere at sortere affald i Næstved Kommune...

18. juli 2017

Mandag den 24. juli begynder anlægsarbejderne på den nye rundkørsel i svinget Parkvej-Dyssegårdsvej...

11. juli 2017

Du har igen mulighed for at se de sejlende kvindeskulpturer den 14. juli. ViSP holder ferielukket...