Borger

Jobcenter Næstved
Hurtig hjælp til sygemeldte ledige og en markant indsats målrettet borgere, som er i risiko for at komme på førtidspension, har sendt Næstved til tops blandt landets jobcentre.
Byrådssalen i Næstved Kommune

Alle borgere er velkomne til at overvære byrådsmøderne. Her tager lokalpolitikerne stilling til en række vigtige emner, der berører din hverdag. Møderne foregår cirka en gang om måneden. Du finder dagsordenen her, hvor du også kan følge byrådsmøderne live eller se de foregående.

 

Grundsalg i Næstved Kommune
Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
En pose med batterier
Det er blevet endnu nemmere at aflevere brugte batterier, udtjente mobiltelefoner, fjernbetjeninger, lommeregnere og elektronisk legetøj. Som noget nyt kan du nemlig aflevere affaldet i en klar plastpose på låget af din papirbeholder.
www.naestved-affald.dk kan du se, hvornår din papirbeholder bliver tømt.
Betina Høst Poulsen
Efter 1. juni kommer direktionen til at bestå af fire direktører. Når vicedirektør Poul Kold går på pension, bliver hans stilling ikke genbesat, og derfor er flere udvalg og centre nu omfordelt. Den største forandring bliver, at direktør Bettina Høst Poulsen får ansvaret får de tekniske centre. 
DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

16. april 2014

Når du skal sejle på Karrebæk og Dybsø Fjord, vil badegæster og fugle gerne kunne svømme i fred...

15. april 2014

Næstved Kommune har i uge 16/2014 givet landzonetilladelser på Menstrup Bygade 64, og  ved Rønneb...

14. april 2014

Næstved Kommunes foreningsliv indbydes til planlægningsmøde torsdag den 24. april kl. 19.00-21.30...