Borger

Allomin 1 syrnet sensipro modermælkserstatning

Har I dette modermælks-erstatningsprodukt fra Allomin stående, så stop med at bruge det med det samme, da jernindholdet er forkert.

Læs mere om tilbagekaldelsen her

Hvis du skal have nyt pas, skal du desuden udfylde ansøgningsskema, der gør dig helt klar til dit besøg i Borgerservice. 
Bestil tid til Borgerservice og ansøg om nyt pas

NaboiNæstved.dk
Næstved Kommune tager et nyt skridt i kampen for at få flere tilflyttere. En helt ny animationsfilm ser i dag dagens lys.
Veteraner kan få hjælp
Er du tidligere udsendt? Og har du behov for hjælp i hverdagen, et netværk med andre veteraner eller en personlig samtale, så er der en række tilbud, du kan få glæde af i Næstved Kommune.

Er du på vej mod en sygemelding, eller er du allerede blevet sygemeldt? Så står vi klar til at hjælpe dig.
Foto af Susaaen

EU-Life-projekt - UC Life Denmark - EU har bevilliget 9,3 mio. kr. til at bevare den sjældne tykskallede malermusling. Projektet er stadig i den indledende fase, hvor der foregår tekniske og biologiske undersøgelser. Læs om projekt og forundersøgelse 

Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

21. september 2017

Næstved Byråd har d. 19.09.2017 endeligt vedtaget Lokalplan 078 for parkeringshus ved Rampen i Næstved...

21. september 2017

Næstved Byråd har d. 19.09.2017 endeligt vedtaget Lokalplan 079 for parkeringshus ved Grønvej i Næstved...

19. september 2017

Så åbner et nyt mødested for veteraner på torsdag den 21. september, og du kan melde dig, hvis du...