Borger

Borgerbetjening

Du skal nu bestille tid til en række ekspeditioner i borgerservice og på biblioteket. Du slipper dermed for at vente unødigt længe, og for at gå forgæves. Til gengæld skal du planlægge dit besøg i lidt bedre tid, hvis du skal finde en tid, der passer dig. Læs mere om tidsbestilling.

Næstved LandFlex - nyt forsøg sikrer kollektiv trafik på landet
Fra 1. juli er det slut med at køre Flextur i Næstved by og mellem otte andre byer. Landområdet er nu sikret med ny forsøgsordning - LandFlex. Se hele kortet, regler, begrundelse mm.
Læs nuværende budget her
Grundsalg i Næstved Kommune
Regnskabslagkage 2014

Regnskabet for 2014 er afsluttet og du kan i årsberetningen læse, hvad pengene er blevet brugt til sidste år. Derudover kan du læse om kommunens vision ”Mærk Næstved”, det nye turismesamarbejde ”De Danske Sydhavskyster”, folkeskolereformen og mange andre små afsnit om året, der er gået i Næstved Kommune – du er kun et klik væk.

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Udbetaling danmarks logo

Fra 1. maj er det Udbetaling Danmark, der står for fleksydelse, delpension, efterlevelseshjælp, international sygesikring og begravelseshjælp. Læs mere om overgangen til Udbetaling Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

01. august 2015

Plejer du at få din post i den digitale postkasse/e-boks - så er det nu ekstra vigtig...

27. juli 2015

Man kan ikke undgå at se dem. De to 161 m2 store bannere, der pryder siloerne på N&ae...

24. juli 2015

Bor du i Karrebæksminde, og skulle du have afhentet dit haveaffald i dag? Så lad...