Borger

Budget 2017 i Næstved Kommune

Næstved Kommunes budget for 2017 er ved at blive lagt. Se her, hvordan pengene er fordelt blandt de politiske udvalg, skriv din mening og følg med  i processen,  når udvalgene fordeler pengene indenfor deres politiske områder.

Klik til Næstveds mange oplevelser

Den 5. april går Næstved Kommunes nye oplevelses-site i luften. Sitet hedder mærknæstved.dk og giver dig ét samlet overblik over arrangementer og seværdigheder i kommunen.
Følg med på facebook og læs pressemeddelelsen

Street art ved Apotekerstræde

Danmarks Uofficielle Hovedstad for Street Art

Det er lige her i Næstved. Næstved Ungdomsskole har lokket Graffiti-konger og maler-majestæter fra HELE kloden forbi byens gavle for at Mærke Næstved.
Følg med www.naestvedkunstby.com

Det Sociale Akuttilbud, Grimstrupvej 101 A, 4700 Næstved

Næstved Kommune tilbyder hjælp, støtte og rådgivning i akutte kriser. Tilbuddet indeholder en akuttelefon, tilbud om krisesamtale og personlig henvendelse og overnatning.
Læs mere om akuttilbuddet. Ring på telefon 3046 5255.

Grafik, der viser printmuligheder fra biblioteket
Fremover kan du printe fra din bærbare pc, din smartphone eller din tablet direkte til bibliotekets printere.
Læs om de nye muligheder for at printe på biblioteket
Billede af noget af BorgerApp
BorgerApp er Næstved Kommunes nye tilbud til borgerne. Via appen kan du bruge kommunens selvbetjeningsløsninger direkte på din smartphone eller tablet.
Læs mere om BorgerApp
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

03. maj 2016

Kender du nogen, der har gjort noget særligt for andre? En ildsjæl eller en forening, der har lavet...

03. maj 2016

Dagplejen i Næstved afholder den landsdækkende Dagplejens dag onsdag den 11. maj.

03. maj 2016

Næstved Park og Vej starter med forårsslåning af vejrabatter midt i maj. Landmænd, der ønsker slåning...