Borger

Der er indført nyt nummersystem til Borgerservice på Næstved Bibliotek. Der har været lidt indkøringsproblemer, så der kan forekomme lidt ekstra ventetid.
Læs mere om det nye system

Når du skal søge byggetilladelse og andre godkendelser af dit byggeri, så skal du søge via selvbetjeningsløsningen Byg & Miljø.
Bobler du også?
En ny hjemmeside gik i luften den 2. september 2016. På www.boblberg.dk kan du ganske gratis finde andre at dele din fritidsinteresse med i Næstved Kommune.

Er du på vej mod en sygemelding, eller er du allerede blevet sygemeldt? Så står vi klar til at hjælpe dig.
Foto af Susaaen

EU har bevilliget 9,3 mio. kr. til at bevare den sjældne tykskallede malermusling. Hvis projekt-forslaget bliver gennemført, kan det betyde bedre forhold for fiskene i Susåen.
Læs mere om projektet og forundersøgelsen 

Er du klar over, at bibliotekerne i Næstved Kommune næsten har åbent 24/7? 
Læs mere om den selvbetjente åbningstid

Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

21. februar 2017

Regningen for affaldsgebyr 2017 sendes ud i slutningen af februar. Det første spadestik til Campus...

21. februar 2017

Skolerne i Næstved får tilført yderligere 15 millioner kroner. Det er forligspartierne bag Næstved...

20. februar 2017

Vi afholder generalforsamling tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Samlingssalen på Karrebæk Skole.