Borger

Borgerbetjening

Bestil tid til borgerservice

Du skal nu bestille tid til en række ekspeditioner i borgerservice og på biblioteket. Du slipper dermed for at vente unødigt længe, og for at gå forgæves. Til gengæld skal du planlægge dit besøg i lidt bedre tid, hvis du skal finde en tid, der passer dig. Læs mere om tidsbestilling.

Det Sociale Akuttilbud, Grimstrupvej 101 A, 4700 Næstved

Hjælp til mennesker i krise - døgnet rundt.

Næstved Kommune tilbyder hjælp, støtte og rådgivning i akutte kriser til kommunens borgere. Tilbuddet indeholder en akuttelefon, tilbud om krisesamtale, mulighed for personlig henvendelse samt mulighed for overnatning. Læs mere om akuttilbuddet
Ring døgnet rundt på telefon 3046 5255.

Budget 2016

Læs nuværende budget her
Grundsalg i Næstved Kommune
Regnskabslagkage 2014

Regnskab 2014

Regnskabet for 2014 er afsluttet og du kan i årsberetningen læse, hvad pengene er blevet brugt til sidste år. Derudover kan du læse om kommunens vision ”Mærk Næstved”, det nye turismesamarbejde ”De Danske Sydhavskyster”, folkeskolereformen og mange andre små afsnit om året, der er gået i Næstved Kommune – du er kun et klik væk.

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Udbetaling danmarks logo

Flere områder overgår til Udbetaling Danmark

Fra 1. maj er det Udbetaling Danmark, der står for fleksydelse, delpension, efterlevelseshjælp, international sygesikring og begravelseshjælp. Læs mere om overgangen til Udbetaling Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

22. maj 2015

I år er det 100 år siden, at kvinder fik valgret i Danmark, og det bliver markeret i...

22. maj 2015

Hvad er Ressource City egentlig for noget? Det kan du få svar på i BymidteVærks...

22. maj 2015

Den 30. maj inviterer Børnehuset Evigglad alle, der er interesserede i leg og læring...