Borger

Budget 2017 i Næstved Kommune

Næstved Kommunes budget for 2017 er ved at blive lagt. Se her, hvordan pengene er fordelt blandt de politiske udvalg, skriv din mening og følg med  i processen,  når udvalgene fordeler pengene indenfor deres politiske områder.

Klik til Næstveds mange oplevelser

Den 5. april går Næstved Kommunes nye oplevelses-site i luften. Sitet hedder mærknæstved.dk og giver dig ét samlet overblik over arrangementer og seværdigheder i kommunen.
Følg med på facebook og læs pressemeddelelsen

Flagdag den 5. september - Foto fra forsvaret

Næstved Kommune inviterer veteraner, soldater og pårørende til den årlige "Den Nationale Flagdag".
Klik for at læse programmet.

Kontanthjælpesloft

Hvad betyder kontanthjælpsloftet for mig? Hvordan skal jeg forholde mig til 225 timers reglen? Hvor og hvordan finder jeg et job?

Vil du høre svarene, så deltag i en workshop her i juni.

Pas

Du kan nu bestille tid til fornyelse af pas 3 ekstra lørdage op til sommerferien. Det er lørdagene d. 4., 11. og 18. juni kl. 10-14.
Læs mere om de ekstra lørdage

Billede af noget af BorgerApp
BorgerApp er Næstved Kommunes nye tilbud til borgerne. Via appen kan du bruge kommunens selvbetjeningsløsninger direkte på din smartphone eller tablet.
Læs mere om BorgerApp
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

21. juni 2016

Det er tilladt at brænde haveaffald i både landzone, byzone og sommerhusområder den 23. juni.

21. juni 2016

Hjælp os til at blive klogere.

21. juni 2016

Netværkscafeen under Socialpædagogisk Center er til borgere med fysisk og eller psykisk funktionsnedsættelse...