Borger

Street art ved Apotekerstræde

Danmarks Uofficielle Hovedstad for Street Art

Det er lige her i Næstved. Næstved Ungdomsskole har lokket Graffiti-konger og maler-majestæter fra HELE kloden forbi byens gavle for at Mærke Næstved.
Følg med her: www.facebook.com/NaestvedKommune eller tyvstart på www.naestvedkunstby.com

Borgerbetjening

Du skal nu bestille tid til en række ekspeditioner i borgerservice og på biblioteket. Du slipper dermed for at vente unødigt længe og gå forgæves. Til gengæld skal du planlægge dit besøg i lidt bedre tid, hvis du skal finde en tid, der passer dig.
Læs mere om tidsbestilling
      

Foto af teltlejr

Udlændingestyrelsen har valgt at placere et af de mange asylcentre i Næstved. Centeret er placeret på Beredskabsstyrelsens område, og det er Langeland Kommune som står for driften.

Det Sociale Akuttilbud, Grimstrupvej 101 A, 4700 Næstved

Næstved Kommune tilbyder hjælp, støtte og rådgivning i akutte kriser til kommunens borgere. Tilbuddet indeholder en akuttelefon, tilbud om krisesamtale, mulighed for personlig henvendelse samt mulighed for overnatning.
Læs mere om akuttilbuddet. Ring døgnet rundt på telefon 3046 5255.

Det kan være en god idé at tjekke udløbsdatoen på dit pas nu, hvis du skal ud at rejse i vinterferien. Og bestille tid, hvis det skal fornyes.
Læs mere om fornyelse af pas
Billede af noget af BorgerApp
BorgerApp er Næstved Kommunes nye tilbud til borgerne. Via appen kan du bruge kommunens selvbetjeningsløsninger direkte på din smartphone eller tablet.
Læs mere om BorgerApp
Læs nuværende budget her
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

09. februar 2016

I vinterferien får alle med gode ideer og kreative input til det kommende Vandkulturhus i Næstved...

09. februar 2016

Artcore talentudviklingsforløb starter op for unge på hele Sydsjælland og Lolland-Falster.

09. februar 2016

Ved du, at din ejendomsskat for 2016 skulle være betalt senest 3. februar ?