Borger

Den hvide bro over Susåen ved Herlufsholm
Kan du huske den hvide bro over Susåen ved Herlufsholm? Eller måske kan dine forældre? Nu genskaber vi broen som en gave til Herlufsholm i anledning af 450 års jubilæet. Vil du være med?
Det er borgerservice. Hvad kan jeg hjælpe med?

Driller den digitale selvbetjening efter almindelig arbejdstid? Så er hjælpen lige ved hånden, når Næstved Kommune fra den 26. september til den 1. december kan tilbyde borgerne hjælp til digital selvbetjening uden for kommunens åbningstid via en ny hotline.

Grundsalg i Næstved Kommune
Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
En pose med batterier
Det er blevet endnu nemmere at aflevere brugte batterier, udtjente mobiltelefoner, fjernbetjeninger, lommeregnere og elektronisk legetøj. Som noget nyt kan du nemlig aflevere affaldet i en klar plastpose på låget af din papirbeholder.
www.naestved-affald.dk kan du se, hvornår din papirbeholder bliver tømt.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

21. oktober 2014

10 ældre fra Bakkegårdens aktivitetscenter og fra Birkebjergcentres værested har kastet sig ud i...

21. oktober 2014

Høring af Næstved Kommunes regulativ for etablering og tømning af fedtudskillere

21. oktober 2014

I anledning af Knæk Cancer indsamlingen har du torsdag den 23. oktober mulighed for at smage en...