Borger

Der er indført nyt nummersystem til Borgerservice på Næstved Bibliotek. Der har været lidt indkøringsproblemer, så der kan forekomme lidt ekstra ventetid.
Læs mere om det nye system

Når du skal søge byggetilladelse og andre godkendelser af dit byggeri, så skal du søge via selvbetjeningsløsningen Byg & Miljø.
Bobler du også?

Ny borger-til-borger portal

En ny hjemmeside gik i luften den 2. september 2016. På www.boblberg.dk kan du ganske gratis finde andre at dele din fritidsinteresse med i Næstved Kommune.

Er du på vej mod en sygemelding, eller er du allerede blevet sygemeldt? Så står vi klar til at hjælpe dig.
Foto af Susaaen

EU-Life-projekt - UC Life Denmark - EU har bevilliget 9,3 mio. kr. til at bevare den sjældne tykskallede malermusling. Projektet er stadig i den indledende fase, hvor der foregår tekniske og biologiske undersøgelser. Læs om projekt og forundersøgelse 

Er du klar over, at bibliotekerne i Næstved Kommune næsten har åbent 24/7? 
Læs mere om den selvbetjente åbningstid

Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

23. marts 2017

Har man lyst til at gøre en forskel som frivillig for vores nye medborgere i Næstved? Eller vil man...

22. marts 2017

Plan- og Ejendomsudvalget har d. 06.02.2017 endeligt vedtaget Lokalplan 068 for boligområde ved Kalkerupvej...

22. marts 2017

Konkurrence udfordrer elever i programmering, konstruktion og dokumentation.