Baby på vej

Baby på vej er tilbud til henviste gravide forældre i Næstved kommune.

Baby på vej - logo

Baby på vej er udviklet i et samarbejde mellem jordemødre, praktiserende læge og sundhedsplejersker, hvor fokus er på den tidlige tilknytning i graviditeten.
At blive gravid er en glædelig begivenhed, som sætter tanker, følelser og forventninger i gang, f.eks. drømme om den lille baby, at stifte familie/famileforøgelse, tanker og drømme om hvordan man vil være forældre, drømme om at kunne give kærlighed og drage omsorg for den lille ny.
Det at blive gravid og få et barn, sætter også tanker i gang omkring, hvordan man vil være som forældre og hvordan man tænker at opdrage sit kommende barn.
Alle forældre har et inderligt ønske om at gøre det bedste for sit barn og blive de bedste forældre.
Alt dette bliver der mulighed for at drøfte og høre mere om i projekt Baby på vej.

Projektet henvender sig til - klik ind

Tilbuddet består af - klik ind

Hvordan kommer du med i projektet? - klik ind

Er du interesseret eller er du i tvivl om det er noget for dig