Nyheder om kultur og fritid i Næstved Kommune

Vil du følge med i, hvad der rører sig på kultur- og fritidsområdet i Næstved Kommune, så hold øje med denne side, som vi opdaterer med nyheder for foreninger og andre kultur- og fritidsinteresserede ca. én gang om måneden.

Ved at oprette dig som abonnent, kan du få besked, når der er nyt på siden. Du opretter dig her.

Kultur og Kondisko - juli 2017

Hvad skal du lave i sommerferien?

MærkNæstved.dk kan du få gode idéer – der finder du nemlig en samlet oversigt over, hvad der sker i Næstved Kommune for både børn og voksne, om du er til kultur, natur eller noget helt andet. Du kan også få dit arrangement på sitet – det er gratis.

Få tilskud til at udvikle lokalområdet

Har du en ide til et projekt, der vil komme lokalsamfundet til gode og kan skabe nye mødesteder og nyt liv i eksisterende bygninger? Så kan du søge tilskud fra Realdania. Næste ansøgningsfrist er den 3. august. Læs mere her.

Grænseoverskridende samarbejde

Gennem Næstved Kommunes internationale projekt kultKIT kan du søge tilskud til projekter, hvor du har en tysk partner. Det kan fx være udveksling, fælles udstillinger, turneringer og lignende. Næste ansøgningsfrist er 31. august. Du kan løbende søge tilskud til transport til det første møde med en potentiel tysk partner. Kontakt os og hør mere om mulighederne eller læs mere her.

Film om børnekulturfestivalen lavet af børn

Elever fra Holmegaardskolen afd. Fensmark har lavet en lille film om Næstved Børnekulturfestival 2017. Festivalen afholdes hvert år i uge 20 og byder på mange forskellige aktiviteter. Eleverne interviewede under årets festival både kunstnere og deltagende børn i forbindelse med deres filmprojekt. Du kan se filmen her.

 

Kulturudvalgets seneste møde - find referatet her.

 

Kontakt

Center for Kultur og Borgerservice
Telefon: 5588 3020
E-mail:

Opret dig som abonnent

Nyhedsbrevet Kultur og Kondisko med nyheder om kultur og fritid i Næstved Kommune har fået ny form. Fremover vil nyhederne og informationerne ligge på denne side.

Hvis du ønsker at få besked, når der er nyt på siden, kan du oprette dig som abonnent og sætte flueben i "Nyhedsbrev" under Kultur og fritid.

 

Sidst opdateret den 26. juli 2017