Nyheder om kultur og fritid i Næstved Kommune

Vil du følge med i, hvad der rører sig på kultur- og fritidsområdet i Næstved Kommune, så hold øje med denne side, som vi opdaterer med nyheder for foreninger og andre kultur- og fritidsinteresserede ca. én gang om måneden.

Ved at oprette dig som abonnent, kan du få besked, når der er nyt på siden. Du opretter dig her.

Kultur og Kondisko - august 2017

Frivillighedspuljen – tilskud til frivilligt socialt arbejde!

Nu er det tid til at søge tilskud til aktiviteter i 2018. Frivillighedspuljen støtter frivilligt, socialt arbejde og aktiviteter for ældre, pensionister og handicappede.

Læs mere om, hvad du kan søge tilskud til her.

Fristen for at ansøge er den 1. oktober 2017.

Den 31. august kl. 13 og kl. 16.15 er der informationsmøde om puljen i Rådmandshaven i Næstved. Tilmeld dig senest den 24. august. Læs mere her.

Find din nye forening på Foreningernes Dag

Kom og mød de frivillige bag Næstveds foreninger og bliv inspireret til en aktiv fritid, når der for 15. gang afholdes Foreningernes Dag i Rådmandshaven. Det er den 2. september 2017. Se programmet for dagen her.

 

Inviter skoleeleverne indenfor

Ønsker din forening hjælp til at etablere et samarbejde med den lokale skole? Næstved Kommune har fået en hjemmeside, hvor alle Åben Skole-forløb er samlet. Kontakt Åben Skole Konsulent Lina Johansen på tlf. 23 74 21 29 eller mail: , hvis du vil have din forenings tilbud med på hjemmesiden eller bare vil have hjælp til at lave et Åben Skole-forløb. Læs mere om Den Åbne Skole her.

 

Gratis temamøder for frivillige ildsjæle

I efteråret er der igen gratis temamøder for alle der deltager i frivilligt foreningsarbejde i Næstved Kommune:

Frivillighed på en ny måde - Onsdag 20. september 2017
Temamødet sætter fokus på, hvordan I får flere frivillige i jeres forening ved at bruge ny inspiration.

Foreningsudvikling og ledelse - Onsdag 11. oktober 2017
Bliv introduceret til, hvordan målrettet ledelse i jeres forening kan skabe rum til foreningsudvikling.

De unges fællesskaber i fremtidens forening - Mandag 20. november 2017
Bliv inspireret til at gøre mere for at tiltrække og fastholde de unge i jeres forening. Få indblik i de unges prioriteringer omkring fællesskaber, og hvilke behov de forskellige fællesskaber dækker.

 

Læs mere og find links til tilmelding her.

 

Stormøde for kulturaktører

Sæt kryds i kalenderen den 22. november 2017, hvor Næstveds internationale projekt kultKIT og søsterprojektet KursKultur afholder et fælles kulturmøde i Padborg. Her kan aktører og kulturentusiaster udveksle erfaringer og drøfte muligheder for udvikling og kommende samarbejde. Læs mere her.


Kulturudvalgets seneste møde - find referatet her.

Kontakt

Center for Kultur og Borgerservice
Telefon: 5588 3020
E-mail:

Opret dig som abonnent

Nyhedsbrevet Kultur og Kondisko med nyheder om kultur og fritid i Næstved Kommune har fået ny form. Fremover vil nyhederne og informationerne ligge på denne side.

Hvis du ønsker at få besked, når der er nyt på siden, kan du oprette dig som abonnent og sætte flueben i "Nyhedsbrev" under Kultur og fritid.

 

Sidst opdateret den 12. september 2017