Susåguiden

Susåguiden - en opdagelsesrejse langs Susåens snoede vandveje

forsiden på folderen Suså guidenMed Susåguiden i hånden får alle naturglade og kulturhistorisk interesserede hjælp til en opdagelsesrejse langs Susåens snoede vandveje fra dens udspring i kildeområdet på Sparresholmhøjdedraget sydvest for Rønnede til dens udløb gennem Næstved og ud i Karrebæk Fjord. I alt en vej på 90 kilometer, men med blot 17 kilometer mellem udspring og udløb.

Til hver af de beskrevne lokaliteter er knyttet et kortmateriale, som gør det nemt at finde parkeringsplads samt muligheder for at gå og cykle i området. Guiden er rigt illustreret med fotos og historisk materiale i form af malerier samt ældre fotos og kort.

Her kan du få guiden

Den flotte Susåguide er udgivet i 2005 af Vestsjællands og Storstrøms amter med støtte fra Friluftsrådet og turismenetværket Møn/Sjælland. Guiden er overtaget af Næstved Kommune i forbindelse med sammenlægningen af kommunerne i 2007. Indtil videre kan du få guiden i Turistkontoret i Næstved telefon 55 72 11 22.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Næstved Kommune, Center for Miljø og Natur, Sabine Meyer tlf. 5588 6164.

Kontakt

Center for Miljø og Natur, Team Natur og Landbrug
Telefon: 5588 6150
E-mail:
Sidst opdateret den 17. oktober 2013