Borger

Kultur- og Demokratiudvalget har på sit sidste møde bevilliget midler til vagtdækning af bibliotekerne. Så fra d. 19. februar åbner de selvbetjente biblioteker igen. Dog lukkes der helt for det selvbetjente bibliotek på weekendaftener.
Læs mere

Fra 1. januar skal du huske at bestille tid, hvis du skal bestille et nyt pas eller kørekort på Fuglebjerg og Glumsø Bibliotek. Tidsbestilling er allerede indført i Næstved og Fensmark, og nu følger de sidste biblioteker altså også med. Åbningstiderne for bibliotekerne er også ændret lidt. 

Skat - informationer til BBR

SKAT indsamler nye og mere detaljerede oplysninger om erhvervsejendomme i kommunen. Har du spørgsmål til brevet, kan du kan kontakt BBR Erhvervsservice i SKAT på telefon 7222 2847.

Jobmesse 2018 logo

Så er du inviteret til Næstveds nye job- og inspirationsmesse 1. februar kl. 14.00-17.00. Her kan du blandt andet møde arbejdsgivere, få hjælp til din ansøgning, dit cv og høre spændende oplæg.

 

Er du på vej mod en sygemelding, eller er du allerede blevet sygemeldt? Så står vi klar til at hjælpe dig.
NaboiNæstved.dk
Næstved Kommune tager et nyt skridt i kampen for at få flere tilflyttere. En helt ny animationsfilm ser i dag dagens lys.
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

13. februar 2018

Vil du kvitte smøgerne, så er der rygestopkursus den 19. februar. Hvis du vil gøre din indflydelse...

12. februar 2018

Forenings- og Fritidskonferencen 2018 byder på et kæmpe program med mere end 20 energiske oplægs-...

06. februar 2018

Har du lyst til at blive Næstved Kommunes nye elev, så er det nu, du kan søge. Vi har desværre forsinkelser...