Borger

Næstved Bibliotek og Borgerservice er lukket for betjening alle påskedagene, d. 29. marts–2. april. Men der er selvbetjent åbningstid nogle af dagene.

Læs mere

Kultur- og Demokratiudvalget har bevilliget midler til vagtdækning af bibliotekerne. Så fra d. 19. februar åbnede de selvbetjente biblioteker igen. Dog er der helt lukket for de selvbetjente biblioteker på weekendaftener.
Læs mere

Skat - informationer til BBR

SKAT indsamler nye og mere detaljerede oplysninger om erhvervsejendomme i kommunen. Har du spørgsmål til brevet, kan du kan kontakt BBR Erhvervsservice i SKAT på telefon 7222 2847.

Klik til Næstveds mange oplevelser

Få et samlet overblik over arrangementer og seværdigheder i kommunen på oplevelsessitet maerknaestved.dk 

Du kan også følge med på facebook

Er du på vej mod en sygemelding, eller er du allerede blevet sygemeldt? Så står vi klar til at hjælpe dig.
NaboiNæstved.dk
Næstved Kommune tager et nyt skridt i kampen for at få flere tilflyttere. En helt ny animationsfilm ser i dag dagens lys.
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

22. marts 2018

En stor undersøgelse fra Næstved Kommune skal kortlægge, hvad borgerne bruger deres fritid til. Resultatet...

22. marts 2018

Lige nu går 18 forventningsfulde fremtidens voksne og pakker kuffert. De rejser nemlig til Tanzania...

21. marts 2018

20 borgere har reageret på Næstved Kommunes annonce, der opfordrede til at blive medlem af Byrådets...