Borger

Kun lidt over en tredjedel af os, bruger NemID nøgleappen i stedet for det gammeldags papkort, når vi går på netbank eller tjekker skat. Skal du ikke også være med?
Læs mere om NemID Nøgleapp her

Coronavirus
Selvom der er konstateret et tilfælde af coronavirus i Danmark, så vurderer Sundhedsstyrelsen, at der ikke er risiko for større smittespredning.
Det er dog en god idé at være opmærksom på, hvordan man beskytter sig selv og andre mod smitte
- Vask dine hænder ofte
- Host eller nys i ærmet
Hvis du har tør hoste og feber eller vejrtrækningsbesvær, og muligvis har været i kontakt med smittede, skal du kontakte egen læge pr. telefon.
Læs mere om Coronavirus på Sundhedsstyrelsens hjemmeside 

Hvis du skal have nyt pas eller fornyet kørekort, skal du udfylde ansøgningsskema, der gør dig helt klar til dit besøg i Borgerservice. 
Bestil tid til Borgerservice og ansøg om nyt pas og andet

Byrådssalen i Næstved Kommune

Byrådsmøderne foregår cirka en gang om måneden. Du finder dagsordenen her, hvor du også kan følge byrådsmøderne live eller se de foregående.

 

Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

27. februar 2020

Næstved Byråd har d. 28.01.2020 endeligt vedtaget Lokalplan 101 for et område til bolig- og erhvervsområde...

20. februar 2020

I år arbejder Næstved Kommunes Landdistriktsudvalg med temaet ”bosætning og erhverv på landet”. Og...

19. februar 2020

Nyt fra Næstved udkommer for sidste gang. Her står der om byrådsmøde den 25. februar, Verdens høredag...