Borger

Mange har allerede opdaget det. Biblioteker er meget andet end bøger.

Hvis du skal have nyt pas eller fornyet kørekort, skal du udfylde ansøgningsskema, der gør dig helt klar til dit besøg i Borgerservice. 
Bestil tid til Borgerservice og ansøg om nyt pas og andet

Byrådssalen i Næstved Kommune

Byrådsmøderne foregår cirka en gang om måneden. Du finder dagsordenen her, hvor du også kan følge byrådsmøderne live eller se de foregående.

 

Indstilling til Socialpris Næstved

Kender du en virksomhed, der gør en særlig indsats for at give ledige borgere en chance på arbejdsmarkedet? Så har du nu mulighed for at indstille den til Social pris Næstved 2019.

Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

11. oktober 2019

Det er ikke længere kun julemanden, der har en postkasse. Ved Sjølundstårnet er der netop sat en flot...

10. oktober 2019

Den hvidfinnede ferskvandsulk skal igen indtage sin plads i økosystemet og fødekæden i Susåen. Derfor...

10. oktober 2019

Det blev et parcelhus på Danavej, en landejendom på Fredskovvej, en villa på Møllevej og Herluflille...