Ældrecentret Bakkegården

Velkommen til Bakkegården i Næstved. Ældrecenteret med det varierede udvalg af aktiviteter og en flot anlagt gårdhave.

Her er indgangen til Bakkegården.

På Bakkegården kan du være social med dine naboer eller ældre fra et af de andre centre på de mange aktiviteter som centeret tilbyder. Er du mere til stille og ro, kan du vælge at trække dig tilbage i boligområdernes små hjemlige dagligstuer.

Et spændende aktivitetsprogram for dig

Ved hovedindgangen til Bakkegården finder du fællesområdet. Her er der træningslokale, daghjem for demente, et sanserum og et aktivitetscenter. Du vil kunne møde mange fra lokalområdet, som benytter faciliteterne.

Beboerne er meget begejstrede for de aktiviteter, der foregår, og et årligt højdepunkt er vores udflugt til Udby kro. Her nyder vi en lækker middag sammen med beboerne og danser til levende musik. Turen er sponsoreret udefra, og det er en begivenhed, som vores beboere glæder sig til lang tid i forvejen, og mindes længe efter. På Bakkegården kan du også:

  • Slå din nabo i banko eller kortspil
  • Sy en dukke af grydelapper i vores kreative værksted eller deltage i en samværsgruppe
  • Deltage i fællesmiddagen ved højtiderne eller bare slappe af og nyde livet fra sidelinjen

Læs hvad der sker på dit ældrecenter i Aktivitetssprøjten

 

Hvordan ser Bakkegården ud

Bakkegården har 24 boliger, hvoraf tre er for ægtepar. Boligerne ligger i stueetagen og er alle forbundet af et gangareal. Det gør, at du kan gå indendørs fra din bolig over til din nabo.

Boligerne er indrettet i små enheder med 8 boliger i hver. Der er i hver enhed et fællesområde med et køkken og spisemiljø. Vi har også en fælles opholdsstue, hvor du sammen med dine naboer kan se fjernsyn eller sidde og hygge dig. Fra din bolig har du adgang til din helt egen lille flisebelagte terrasse. Den kan du indrette, lige som du har lyst til.

Fra lejlighederne har du adgang til en velholdt gård- og sansehave. Den smukke have er indrettet af en landskabsarkitekt. Det skete efter en tidligere beboer valgte at testamentere sin arv til Bakkegården med det formål, at sprede glæde for beboerne. I haven kan du dyrke grøntsager i et lille drivhus, eller deltage i havearbejdet.

Bakkegården ligger i naturskønne områder på en bakketop i Mogenstrup by udenfor Næstved. Den er centralt placeret ved landevejen til Næstved og derudover omgivet af parcelhuse.

Se galleri af Bakkegården

 

Vil du vide mere

Hvad koster boligen 

Se en oversigt over alle huslejeskemaer og plantegninger for ældrecentre i Næstved Kommune

Fakta om Bakkegården

Beskrivelse af Bakkegården

Kontakt

Center for Sundhed og Ældre
Telefon: 5588 1200

Kontakt:
Teamleder Anne-Mette Hartmann Olesen
Tlf.: 2545 1362

Find os:
Bakkegården
Lovvej 3, Mogenstrup,
4700 Næstved

Sidst opdateret den 11. juli 2019