Fakta om Birke-Bo

Her kan du finde faktuelle oplysninger om Birke-Bo.

En festlig dag på Birke-Bo

Adresse

Birke-Bo
Tommerupvej 2B
4700 Næstved

 

Kontakt oplysninger

Teamleder Susanne S. Kloster,
Tlf.: 2121 3927

E-mail:

Distriktschef Anne Engel
Telefon: 2121 3901
E-mail:

 

Antal boliger

36 boliger. De 3 af boligerne er til dig der gerne vil bo sammen med din ægtefælle. Der er også 12 boliger for dig med demens, de kaldes for den skærmede enhed.

Størrelse

Vedrørende størrelser på det konkrete lejemål kontakt Mette Ettrup fra boligadministrationen på telefonnummer 5588 1205

Boligerne er opført

I 1997

Boligernes indretning

Boligerne er indrettet med opholdsstue i forbindelse med åbent køkken, samt soveværelse. Der er ligeledes et stort badeværelse med installation til vaskemaskine/tørretumbler. Gulvene er belagt med parketgulv eller linoleum. Boligerne har udgang direkte til fællesområder.
Du vil også kunne have det hyggeligt sammen med dine naboer i fællesområderne. De er indrettet med et åbnet køkken i forbindelse med spiseområdet. Der er ligeledes en fælles opholdsstue, hvor der er dejlige bløde møbler og et stort fjernsyn.

Andre faciliteter

Der er elevator ved indgangen til Birke-bo. Et frithængende fællesareal, kaldet Motorvejscafen, i 1. sals højde forbinder bygningen med nabobygningen kaldet Birkebjergcenteret. I Motorvejscafeen kan du fejre din fødselsdag sammen med din familie eller holde et andet lignende arrangement.

Forplejning

Maden kommer fra Centralkøkkenet – Næstved Madservice. Det opvarmes af personalet, så du kan sidde og nyde duften. Maden spises enten sammen med dine naboer eller alene i din bolig, hvis du har lyst til det.

Hvad koster det at bo her?

Du kan kontakte Mette Ettrup fra boligadministrationen for at få de aktuelle priser. Hendes telefonnummer er 5588 1205.

Hvordan kommer jeg til at bo dette fantastiske sted

Du skal tage kontakt til visitationen på telefonnummer 5588 1200. Deres åbningstid følger borgerservice.

Dine naboer fra lokalområdet kommer på besøg

I Værestedet i stueetagen ved hovedindgangen til Birkebjergcentret kommer mange fra lokalområdet. Det er også muligt for dig at komme i Værestedet, selvom du bor i Birke-bo. Du kan se i aktivitetssprøjten, hvilke aktiviteter der er aktuelle for den enkelte uge. Du kan også vælge at kigge på tavlen ved Værestedet, hvor ugens aktiviteter også står. Værestedet sætter også sedler op i vores elevatorer og på tavlerne i fællesområderne med arrangementer, som kunne være interessante for dig.

 

Omringet af parkarealer og stisystemer

Birke-bo er omgivet af store grønne parklignende områder. Der er mange stisystemer, som forbinder det til indkøbsmuligheder og beboelsesområder.

Tæt på indkøbsmuligheder

Der er ikke langt for dig at gå ned i den lokale Rema 1000, der ligger cirka 600 meter fra hovedindgangen. Du kan gå derned af vores stisystemer. Ligeledes ligger Sct. Jørgens Parkens indkøbscenter cirka 1.4 kilometer væk. Du kan også købe lidt godt til ganen i vores lille beboerdrevne kiosk. Den har åbent alle hverdage. Der er også en kioskvogn, der kommer til din bolig hver torsdag.

Tæt på offentlig transport

Næsten lige ude foran hovedindgangen kører der en Movia bus indtil Næstved by, så du kan komme ned og handle ind eller gå en tur på torvet.

Kontakt

Center for Sundhed og Ældre
Telefon: 5588 1200
Sidst opdateret den 8. april 2019