Fakta om Birkebjergcentret

Her kan du finde faktuelle oplysninger om Birkebjergcenteret, og læse mere om, hvordan det er at bo her.

FaktaOmBirkebjergcentret

Adresse

Birkebjergcenteret
Birkebjerg Allé 7 2.sal, 9 3. sal og 11 2. sal
4700 Næstved

 

Kontakt oplysninger

Teamleder Birkebjergcentret:
Teamleder Charlotte Nimb Eriksen 
Telefon: 25451604

Distriktschef Anne Engel
Telefon: 2121 3901
E-mail:

 

Praktisk information

Her har vi samlet praktiske informationer om, hvordan det er at bo på Birkebjergcentret. 

Antal boliger

36 boliger. Der er 14 af disse, der er to værelses, hvoraf de 3 er til dig der gerne vil bo sammen med din ægtefælle. 

Størrelse

Vedrørende størrelser på det konkrete lejemål kontakt Mette Ettrup fra boligadministrationen på telefonnummer 5588 1205

Boligerne er opført

I 1975 og ombygget i 2004

 

Boligernes indretning

Boligerne på 3.sal

Boligerne er indrettet med opholdsrum i forbindelse med åbent køkken. Der er afskærmet soverum. Der er stort badeværelse med installation af vaskemaskine og tørretumbler. Der er åbent til kip og ovenlysvindue. Fra stuen er der adgang til svalegangen med en fantastisk udsigt over Næstved by eller grønne områder. Gulvene er belagt med parketgulv. Alle boligerne har udgang direkte til fællesområder.

Du vil også kunne have det hyggeligt sammen med dine naboer i fællesområderne. De er indrettet med to åbne køkkener i forbindelse med spiseområder. Der er ligeledes flere mindre opholdsområder, hvor der er dejlige bløde møbler og stort fjernsyn. Der er også store vinduespartier, hvor du kan kigge ud over Næstved by eller Åsen.
Der er eget kælderrum.

Boligerne på i nummer 7 og 11 på 2. sal

Boligerne er indrettet med dejligt opholdsrum med et hyggeligt lille thekøkken og badeværelse. Gulvene er belagt med parketgulv eller linoleum. Der er fra alle boligerne udgang til fællesområder.

Du vil kunne hygge dig sammen med dine naboer i fælles arealerne. Her er der spisepladser i forbindeles med tilberedningskøkkenet. Der er sådan et miljø for hvert afsnit af cirka 6 boliger. Der er ligeledes et hyggeligt fælles opholdsområde, hvor der er dejlige bløde sofaer, hvilestole og fjernsyn.

Du vil kunne anvende vaskeriet på afsnittet eller sende dit tøj til fællesvaskeriet på Tommerupvej.

Andre faciliteter

Der er elevator flere steder i bygningen. Et frithængende fællesareal, kaldet Motorvejscafen, i 1. sals højde forbinder bygningen med nabobygningen kaldet Birke-bo. I Motorvejscafeen kan du fejre din fødselsdag sammen med din familie eller holde et andet lignende arrangement.

Dine naboer fra lokalområdet kommer på besøg

I Værestedet i stueetagen ved hovedindgangen kommer mange fra lokalområdet. Det er også muligt for dig at komme i Værestedet, selvom du bor i en af boligerne på enten 2. eller 3. sal. Du kan se i aktivitetssprøjten, hvilke aktiviteter der er aktuelle for den enkelte uge. Du kan også vælge at kigge på tavlen ved Værestedet, hvor ugens aktiviteter også står. Værestedet sætter også sedler op i vores elevatorer og på tavlerne i fællesområderne med arrangementer, som kunne være interessante for dig.

Forplejning

Maden kommer fra Centralkøkkenet – Næstved Madservice. Det opvarmes af personalet, så du kan sidde og nyde duften af din ynglings mad. Maden spises enten sammen med dine naboer eller alene i din bolig, hvis du har lyst til det.

Hvad koster det at bo her?

Du kan kontakte Mette Ettrup fra boligadministrationen for at få de aktuelle priser. Hendes telefonnummer er 5588 1205.

Hvordan kommer jeg til at bo dette fantastiske sted

Du skal tage kontakt til visitationen på telefonnummer 5588 1200. Deres åbningstid følger borgerservice.

Omringet af parkarealer og stisystemer

Birkebjerg centret er omgivet af store grønne parklignende områder. Der er mange stisystemer, som forbinder det til indkøbsmuligheder og beboelsesområder.

Tæt på indkøbsmuligheder

Der er ikke langt for dig at gå ned i den lokale Rema 1000, der ligger cirka 600 meter fra hovedindgangen. Du kan gå derned af vores stisystemer. Ligeledes ligger Sct. Jørgens Parkens indkøbscenter cirka 1.4 kilometer væk. Du kan også købe lidt godt til ganen i vores lille beboerdrevne kiosk. Den har åbent alle hverdage. Der er også en kioskvogn, der kommer til din bolig hver torsdag.

Tæt på offentlig transport

Næsten lige ude foran hovedindgangen kører der en Movia bus indtil Næstved by, så du kan komme ned og handle ind eller gå en tur på torvet.

 

Kontakt

Center for Sundhed og Ældre
Telefon: 5588 1200
Sidst opdateret den 8. april 2019