Plejeboligerne på Helgesvej

Velkommen til plejeboligerne på Helgesvej i Næstved. Her kan du fortsætte livet i egen bolig, men samtidig være tæt på en hjælpende hånd, og så ligger Munkebocentrets aktivitetscenter lige på den anden side af gaden.

Sådan ser plejeboligerne Helgesvej ud.

På Helgesvej lejer du en velfungerende lejlighed, hvor det private liv kan udfolde sig. Du har mulighed for samvær med naboerne i de fælles dagligstuer, og mulighed for at få den nødvendige hjælp af professionelle medarbejdere.

Vi har særligt fokus på beboere med demens, der har brug for en god velfungerende bolig i et trygt miljø hos plejeboligerne på Helgesvej.

Du kan læse mere om aktiviteter på demensområdet her

Vi har aktiviteter til hverdag og fest

Vi er stolte af at have en del frivillige knyttet til plejeboligerne på Helgesvej. Vi vil meget gerne have et tillidsfuldt og frugtbart samarbejde med pårørende, i de fælles bestræbelser for at sikre gode fælles oplevelser og god stemning i huset.

Såvel korte som lidt længere udflugter er en fast del af dagligdagen. På den anden side af gaden ligger Munkebocentret. Her har du mulighed for, at deltage i mange forskellige former for fritidsaktiviteter, hyggeligt samvær og træning. Når du bor på plejeboligerne på Helgesvej, kan du også:

  • Deltage i forskellige former for fritidsaktiviteter, hyggeligt samvær og træning i den udstrækning du magter det
  • Bidrage til den fælles underholdning i form af fællessang, at fortælle historier, bage en kage eller andet, der glæder og underholder
  • Være med til at passe bede og blomsterkrukker i haven

På aktivitetscenteret kan du desuden deltage i cafeens forskellige sociale tilbud som f.eks. blomsterbinding eller træning i at bruge en iPad.

Læs hvad der sker på dit ældrecenter i Aktivitetssprøjten

 

Sådan er Helgesvej indrettet

På Helgesvej har du din egen 2-værelses lejlighed, der er ikke langt til de fælles opholdsstuer, hvor der blandt andet er mulighed for at spise sammen med naboerne.

De 24 plejeboliger på Helgesvej er fordelt i 2 huse. I hvert hus er der 2 mindre fællesstuer. Du har mulighed for, at bestille mad fra Centralkøkkenet i form af kølemad 2 gange ugentligt. Morgenmaden skal du købe særskilt og tilberede i din egen bolig.

Plejeboligerne på Helgesvej ligger tæt på Næstved indre by i gåafstand til både dagligvarebutikker og busstoppesteder. Det ligger også tæt på Munkebocentret, som huser aktivitetscenteret for Distrikt Øst.

Se galleri af Helgesvej

 

Vil du vide mere

Hvad koster boligen

Se en oversigt over alle huslejeskemaer og plantegninger for ældrecentre i Næstved Kommune

Beskrivelse af plejeboligerne på Helgesvej

Kontakt

Center for Sundhed og Ældre
Telefon: 5588 1200

Kontakt:
Teamleder, Annette Hansen
Tlf.: 2343 4365

Find os:
Plejeboligerne Helgesvej,
Helgesvej 1-3,
4700 Næstved

Sidst opdateret den 11. juli 2019