Ældrecenteret Jasminvej

Velkommen til ældrecenteret Jasminvej i Næstved. Her er det svært ikke at bemærke den gode beliggenhed med åbne vidder, men samtidig tæt på byens liv.

Sådan ser en omsorgsbolig på Jasminvej ud udefra.

Vi har indrettet vores center, så du har gode muligheder for at være sammen med de øvrige beboere, men samtidig kan fastholde et privatliv og en bolig, der er din egen. Du kan f.eks. gå med i den kaffeklub, som vores beboere selv har dannet. Hver for- eller eftermiddag eller begge dele, hygger vi os med brød eller kage som beboerne selv tager med. Vi hjælper gerne med at brygge kaffen samt hælde på kander.

Hos os lægger vi vægt på  at skabe et miljø, som giver trivsel og livskvalitet for den enkelte i tæt samarbejde med borgere og deres pårørende.

Jasminvej er for alle, men da boligerne hører ind under kategorien plejebolig, er det nødvendigt med forudgående visitation. Vi har ikke særlige afsnit for f.eks. demente, og du vil i høj grad møde beboere, der kan klare sig selv.

Det kan du også opleve

Vi glæder os over aktive pårørende, som viser interesse i stedet og måske kan bidrage med lidt hjælp eller bare have et ønske om at tage del i fælles arrangementer som frokoster, ved højtider eller grillarrangementer om sommeren. Det varierer en del i forhold til ønsker fra borgerne eller de pårørende og ofte er det de små spontane sammenkomster som gør mest lykke. Derudover er der typisk følgende arrangementer på Jasminvej:

  • Du kan gå til stole-gymnastik med efterfølgende kaffe og noget til, eller synge med ved fællessang
  • Tage på bustur med vores aktivitetspersonale (egenbetaling)
  • Én gang om måneden kan du spille banko sammen med frivillige fra Fuglebjerg

Udover de aktiviteter som foregår på stedet, gør vi desuden meget ud af, at fortælle vores beboere om, hvad der foregår på Marskvejs aktivitetscenter.

Læs hvad der sker på dit ældrecenter i Aktivitetssprøjten

 

Sådan er Jasminvej indrettet

I den vestlige del af Næstved, i området mellem Grimstrupvej på den ene side, og kanalen på den anden, finder du centeret. Oppe på en bakke med god udsigt udover Næstved by, ligger 24 boliger fordelt på to etager.

Boligerne er to eller tre-rumsboliger på ca. 88 m2 og har alle både køkken og bad, samt en altan eller terrasse. Alle boliger og adgangsveje er indrettet handicapvenligt og klar til eventuelle hjælpemidler. Derudover er der elevator til alle etager, også kælderen, hvor vi har indrettet et vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler.

Se galleri af Jasminvej

 

Vil du vide mere

Hvad koster boligen

Se en oversigt over alle huslejeskemaer og plantegninger for ældrecentre i Næstved Kommune

Kontakt

Center for Sundhed og Ældre
Telefon: 5588 1200

Kontakt:
Teamleder: Susan Riff Lykke
Tlf.: 2545 1816

Find os:
Ældrecenteret Jasminvej
Jasminvej 1,
4700 Næstved

Sidst opdateret den 30. september 2019