Omsorgsboligerne Kildegårdsvej

Velkommen til omsorgsboligerne Kildegårdsvej. Et sted hvor det sociale samvær blandt borgerne træder særligt frem.

Sådan ser Omsorgsboligerne Kildegårdsvej ud udefra.

På Kildegårdsvej kommer vi hinanden ved. Hver søndag møder beboerne talstærkt op til det fælles kaffebord, hvor de drøfter de seneste nyheder om løst og fast. Er du mere glad for at se tv, så kan du mødes med andre ligesindede til et film arrangement hver anden uge og enten ønske eller bytte en film med naboen.

Kildegårdsvej er for alle med forudgående visitation, idet vi ikke har særlige afsnit for f.eks. demente.

Det kan du også opleve på Kildegårdsvej

På Kildegårdsvej samarbejder vi med frivillige om, at give beboerne nye oplevelser. Vores seneste tiltag er at personalet har etableret samarbejde med Karrebæk skole. Der afholdes jævnlige møder mellem personalet og lærere omkring evt. ønsker og aktiviteter, og der følges op til vores husråds- og husmøder. Her kan du for eksempel:

  • Få læst højt, opleve Lucia-optog eller se Karrebæk skolens skuespil, som vi samarbejder med
  • Være den heldige vinder af et bankospil sammen med frivillige fra Fuglebjerg
  • Tage på bustur ud i det blå med vores aktivitetspersonale (egenbetaling)

Juleaften og Nytårsaften kan du, hvis du har lyst, deltage i fælles hygge og spisning med personalet (egenbetaling). Udover de aktiviteter som foregår på stedet, gør vi desuden meget ud af, at fortælle vores beboere om, hvad der foregår på Marskvejs aktivitetscenter.

På Kildegårdsvej lægger vi vægt på at skabe et miljø som giver trivsel og livskvalitet for den enkelte i tæt samarbejde med borgere og deres pårørende.

Læs hvad der sker på dit ældrecenter i Aktivitetssprøjten

 

Dit hjem nu – og i fremtiden

Boligerne er fleksibelt indrettet, så du også kan blive boende, hvis dit helbred ændrer sig, og du får behov for flere hjælpemidler eller mere pleje end da, du flyttede ind.

 

Sådan er Kildegårdsvej indrettet

I landområdet mellem Næstved og Karrebæksminde ligger Kildegårdsvejs tre huse i naturskønne omgivelser. Der er 30 to-rumsboliger og 6 tre-rumsboliger fordelt på husene 3, 5 og 7. Hvert hus er i et-plan, har 12 boliger og ligger omkring en fælles gårdhave.

Alle boliger har vaskemaskine og tørretumbler. Alle 3 huse har et stort fællesrum med plads til møder, fløj med sofagruppe og fjernsyn samt et anretter køkken med køleskab komfur og ovn. Her er der mulighed for at borgerne kan mødes og hygge sig.

Borgerne kan også afholde private sammenkomster efter aftale – alle fælles møder og fælles arrangementer foregår oftest i hus 5 (det midterste hus). Alle boliger har desuden egen terrasse, og du kan gå i tørvejr fra hus til hus under den overdækkede gangsti. Du er meget velkommen til at kontakte teamleder med henblik på, at høre mere eller lave en aftale om besøg på stedet.

Se galleri af Kildegårdsvej

 

Vil du vide mere

Hvad koster boligen

Se en oversigt over alle huslejeskemaer og plantegninger for ældrecentre i Næstved Kommune

Kontakt

Center for Sundhed og Ældre
Telefon: 5588 1200

Kontakt:
Teamleder: Susan Riff Lykke
Tlf.: 2545 1816

Find os:
Omsorgsboligerne Kildegårdsvej
Kildegårdsvej 3-7,
4736 Karrebæksminde

Sidst opdateret den 30. september 2019