Ældrecenteret Munkebocentret

Velkommen til Munkebocentret. Det indbyder til sociale aktiviteter imellem beboere og ældre fra andre centre i distrikt Øst, og så har de valgt det aktive udeliv til.

Her ser du Munkebocentret forfra.

Munkebocenteret er et meget socialt ældrecenter, og dem, der vælger Munkebocenteret til, vælger også aktivt fællesskabet til. Vi har beboere, der kræver særlig indsats af socialpædagogisk art.

Frihed til at få frisk luft

På Munkebocentret vil du også opleve et stort fokus på udelivet. Fra den fantastiske have, over stier til udendørs rollator-træning, til fællesspisning, når vejret tillader det.

Det aktive aktivitetscenter

Munkebocentret er Distrikt Østs aktivitetscenter og tiltrækker både naboerne fra plejeboligerne på Helgesvej og beboere fra de andre ældrecentre i distriktet. Vi samarbejder med frivillige, der kommer og læser højt for beboerne, så du stadig kan følge med i, hvad der sker i byen.

Vi har samlet træningsfaciliteter på Munkebocentret, og det skaber liv, når beboere fra de andre centre i Distrikt Øst kommer forbi og træner. Derudover samarbejder vi med en række frivillige organisationer om at holde gang i aktivitetscenteret, hvor du blandt andet kan:

Du har også mulighed for, at holde private fester i Cafeen, efter forudgående aftaler med personalet.

Læs hvad der sker på dit ældrecenter i Aktivitetssprøjten

Læs mere om aktiviteter på demensområdet

Hvordan ser Munkebocentret ud

Munkebocentret har 36 små, økonomisk overkommelige plejeboliger fordelt på tre etager med elevator til alle etager. På hver etage er der en fælles opholdsstue med tv og køkken, vaskemaskine og tørretumbler, samt en række små spisesale, hvor beboerne kan spise sammen. Fra tv-stuen er der udsigt til store indbydende havearealer. Samtidig er det let at komme en tur ned til Næstved Torv eller stationen fra Munkebocenteret af.

Se galleri af Munkebocentret

Hvad koster boligen: Huslejeskema for nr. 54

Hvad koster boligen: Huslejeskema for nr. 44-50

Se en oversigt over alle huslejeskemaer og plantegninger for ældrecentre i Næstved Kommune