Omsorgsboligerne Nygårdsvej

Velkommen til omsorgsboligerne Nygårdsvej i Næstved. Her kan du bo i en moderne bolig, som ligger i naturskønne omgivelser.

Vores indretning giver dig gode muligheder for at være sammen med de øvrige beboere, og samtidig fastholde et privatliv og en bolig, der er din egen. Vores boliger er lyse med moderne faciliteter, og har du en cykel eller el-scooter, kan du også parkere den i én af vores aflåste båse.

Nygårdsvej er for alle med forudgående visitation, idet vi ikke har særlige afsnit for f.eks. demente, og du vil i høj grad møde beboere, der kan klare sig selv.

Det kan du også opleve

Vi glæder os over at kunne tilbyde dig aktiviteter tre gange ugentligt. Hos os kan du for eksempel deltage på et af vores gymnastik hold, spise fælles middage ved højtider eller vælte kegler til boccia. Derudover kan du på Nygårdsvej typisk også:

  • Spille banko med dine naboer
  • Få udvidet din horisont på vores filmeftermiddage
  • Tage på bustur ud i det blå – og du bestemmer hvorhen

Du er velkommen til at bruge Birkebjergcentrets træningscenter, da vi ikke har vores eget træningslokale på Nygårdsvej.

Udover de aktiviteter som foregår hos os, gør vi meget ud af, at fortælle vores beboere om, hvad der foregår på Birkebjergcentrets aktivitetscenter.

Du kan læse mere om at bo på Nygårdsvej her

Læs hvad der sker på dit ældrecenter i Aktivitetssprøjten

 

Sådan er Nygårdsvej indrettet

Nygårdsvej ligger naturskønt i udkanten af Næstved by med udsigt til åbne marker, skov, Åsen og omgivet af grønne områder. Vores nærmeste naboer er dels almene familie-boliger opført som etagebyggeri og nyopførte parcelhuse.

På Nygårdsvej råder vi over 24 omsorgsboliger, fordelt i to etager. To af boligerne er egnet til ægtepar. Boligerne er rummelige. De har opholdsstue i forbindelse med et åbent køkken, et soveværelse og et stort badeværelse. Fra stuen er der udgang til egen terrasse eller altan.Fra boligerne har du også adgang til en hyggelig fælles altan på 1. sal og en fælles terrasse i stueplan, hvor der står krukker med duftende blomster i.

Du kan med fordel installere en vaskemaskine og tørretumbler i din bolig eller anvende dem, der stilles til findes på stedet. Boligerne har store vinduespartier som giver et dejligt lysindfald. Der er elevator mellem de to etager, samt automatiske hoveddør og døre ind til enhederne.

Se galleri af Nygårdsvej

 

Vil du vide mere

Se oversigt over alle huslejeskemaer og plantegninger for ældrecentre i Næstved Kommune

Beskrivelse af Nygårdsvej 

Kontakt

Center for Sundhed og Ældre
Telefon: 5588 1200

Kontakt:
Teamleder, Anne-Mette Olesen
Tlf.: 2545 1362

Find os:
Omsorgsboligerne Nygårdsvej
Nygårdsvej 220B,
4700 Næstved

Sidst opdateret den 11. juli 2019