Demensboligerne Rosenhaven

Velkommen til Rosenhaven, et af Næstved Kommunes tilbud til borgere med middelsvær/svær demens. Boligerne er for dig, som har behov for mere struktur i hverdagen i rolige hjemlige omgivelser.

Her ser du en bolig fra Rosenhaven i Fugleparken.

Hos os skal du føle dig hjemme

Hverdagen i Rosenhaven planlægges efter individuelle ønsker og behov. Der lægges vægt på en dagligdag, hvor der er mulighed for aktiviteter, men hvor der også findes ro og tryghed.

 

Dagligdagen  i Rosenhaven

Vi tilrettelægger daglige aktiviteter som tilpasses både individuelt og i grupper. Der er altid mulighed for at komme ud i frisk luft, enten i vores lukkede have, med blandt andet plantekasser, eller en gåtur i omegnen. Vi tager ofte på bustur i vores egen bus eller cykler en tur på vores rickshaw.  Vi læser, synger og spiller sammen, og nogle dage laver vi mad eller bager i vores køkken. Forår og efterår arrangerer vi ”Erindringsdans” hver 2. uge.

Læs hvad der sker på dit ældrecenter i Aktivitetssprøjten

Et par gange om året tager vi på større udflugter f.eks. i Zoo eller i cirkus. Vi fejrer også højtider og mærkedage med julefrokost, påskefrokost og høstfest. Pårørende er altid velkomne til at deltage i aktiviteter og inviteres med til årstidens fester. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde med pårørende, så vi sammen kan give den demente borger en hverdag med indhold og tryghed.

Andre aktiviteter på demensområdet

Vi får morgenmad, frokost og mellemmåltider fra Fugleparkens eget køkken, mens den varme mad leveres af Næstved Madservice. Hvis du gerne vil fejre en særlig anledning, så tilbereder vi af og til maden i Rosenhavens køkken i samarbejde med beboere og frivillige.

 

Sådan er Rosenhaven indrettet

Rosenhaven er beliggende i Ældrecenter Fugleparken, der ligger i Fuglebjerg. Her har vi 12 skærmede boliger og én midlertidig plads. Boligerne i Rosenhaven er to rums boliger på cirka 60 kvadratmeter, hvilket gør dem særligt egnede til ægtepar.

Se galleri af Rosenhaven

 

Vil du vide mere

Læs en beskrivelse af boligerne, som udlejes af Fuglebjerg Selvejende Byggevirksomhed 

Se en oversigt over alle huslejeskemaer og plantegninger for ældrecentre i Næstved Kommune

Kontakt

Center for Sundhed og Ældre
Telefon: 5588 1200

Kontakt:
Teamleder, Jeannette Trojel,
Tlf.: 2486 3755

Find os:
Fugleparken, Rosenhaven
Nattergalevej 9–26
4250 Fuglebjerg

Sidst opdateret den 11. juli 2019