Ældrecenteret Søvang

Velkommen til Ældrecenteret Søvang, hvor nogle af boligerne ligger med en skøn udsigt til Glumsø sø. Her har du mulighed for at bo lokalt med i et naturskønt område.

På toppen af Anlægsbakken ligger Søvangs ældrecenter med en smuk udsigt over Glumsø sø.

På Søvang er alle borgere velkomne. Vi har ikke særlige afsnit for eksempelvis demente, men hjælper alle efter forudgående visitation. Den smukke beliggenhed og placeringen midt i Glumsø by gør ældrecenteret til noget særligt. Indenfor finder du et træningslokale med udsigt udover søen, fælles spise- og dagligstue, vaskeri og fodterapeut.

Har du mere lyst til at være kreativ, kan du i dagcenterets hobbyrum både sy puder, flette kurve, lave halskæder eller arbejde med træ. På fællesarealerne kan du opleve genoptryk af gamle reklameslogans, farverige væg-motiver med blomster og en hjemlig stue med udgang til en lille gårdhave.

Ældrecenteret ligger tæt på togstationen, hvor der er forbindelse til både Rødby og København samt busforbindelser til Næstved. Glumsø er en lille by, med rig mulighed for natur og grønne skove. Byen har desuden bibliotek, supermarked, bager, frisør, apotek, slagter, kirke og flere spændende små butikker.

Søvang samarbejder med lokalsamfundet

Vi samarbejder med lokal- og menighedsrådet, lokale børnehaver og frivillige om at tilbyde vores nuværende og kommende beboere et bredt udvalg af aktiviteter.

God mad og socialt samvær

Det er vigtigt for os, at du kan leve dit liv på dine egne præmisser, også efter du er flyttet ind hos os. Derfor lægger vi vægt på at skabe en hverdag med indhold og socialt samvær med andre. På Søvang kan du for eksempel:

Læs hvad der sker på dit ældrecenter i Aktivitetssprøjten

Sådan er Søvang indrettet

Ældrecenteret blev moderniseret i 1994, og består af 25 plejeboliger inde på centeret og 8 rækkehusboliger, som ligger tæt op ad centeret. Der er 12 et rums boliger og 21 to rums boliger. Hele vejen rundt om boligerne er der fælles grønne arealer. Søvang er i 3 etager og har elevator.

Se galleri af ældrecenteret Søvang

Hvad koster boligen

Næstved Kommune har ikke plantegninger af alle plejeboliger på Søvang. Fem af plejeboligerne administrerer Boligselskabet Sjælland. Du kan finde plantegninger og husleje skemaer på deres hjemmeside

Se en oversigt over alle huslejeskemaer og plantegninger for ældrecentre i Næstved Kommune