Her kan du arbejde i ældreområdet

Der er job at finde i hele Næstved Kommune, uanset om du vil arbejde "inde" på et plejecenter, eller om du vil køre "ud" til borgere i eget hjem.

 

Næstved Kommune´s ældreområde er opdelt i 4 distrikter - Nord, Syd, Øst og Vest. Der er flere plejecentre og udekørende hjemmeplejeteams tilknyttet hvert af de 4 distrikter. 

På kortet nedenfor kan du se, hvor de enkelte arbejdspladser - henholdsvis plejecentre og udekørende teams - har til huse. Zoom ind på et område, klik på arbejdspladserne på kortet, hvor du kan få relevant kontaktinformation på de teamledere, der har viden om ledige jobs i netop deres team. Er du på udkig efter et bestemt job, eller er du blot nysgerrig efter hvilke muligheder, der kan være for dig i et bestemt område, ser teamlederne frem til at høre fra dig.    

 

 

Du kan læse mere om hvert distrikt herunder 

Distrikt Nord

Distrikt Syd

Distrikt Øst

Distrikt Vest

Er du interesseret i at vide lidt mere om dine muligheder for et job i ældreområdet generelt, hvis du ikke allerede har en uddannelse, der normalt matcher ældreområdet, så ring til tlf: 91 17 21 67 - her kan Inge, Christi og Helle hjælpe med at finde frem til, hvordan din vej til et job i ældreområdet kan se ud, og hvordan du tager det næste skridt.

Kontakt

Center for Sundhed og Ældre
Telefon: 5588 1200

Hvis man brænder for at arbejde med mennesker og have borgeren i centrum, så skal man vælge ældreområdet.

Her kan man udvide sin faglige viden og skal være opdateret i nye tiltag indenfor sundhedssektoren.

Her er rummelighed, fleksibilitet og en varierende hverdag. Gode kollegaer som sparringspartnere.

Det er et alsidigt job, hvor der arbejdes med dokumentation, medicin håndtering, rehabilitering, sygepleje fagligt arbejde og man får et boost på den personlige viden om forskellighed mellem mennesker.

Social og sundhedsassistent, ældreområdet i Næstved Kommune.


Er du nysgerrig efter at vide lidt mere om dine muligheder for et job i ældreområdet, så ring til tlf: 91 17 21 67 - her kan Inge, Christi og Helle hjælpe med at finde frem til, hvordan din vej til et job i ældreområdet kan se ud, og hvordan du tager det næste skridt.

Sidst opdateret den 29. april 2019