Sammen skaber vi dit næste job

Tak til alle de borgere, der valgte at besøge vores jobmesse 28. februar. Vi glæder os til at byde jer indenfor til næste års jobmesse.

  

 

 

Køen foran døren var lang, da vi kunne annoncere, at jobmessen torsdag 28. februar var åben i Herlufsholm Idrætscenter. I løbet af de fire timer, vi holdt messen, besøgte over 1000 jobsøgende messen - på jagt efter det næste job, læreplads, virksomhedskontakt eller for at samle motivation og ideer. Over 35 virksomheder og vikarbureauer deltog i dagen og fik mange gode snakke, der efterfølgende har ført til jobsamtaler, vikariater, jobs og lærepladser.

Tilbagemeldingerne var rigtig gode - messens opbygning og de mange muligheder blev blandt andet fremhævet. Deltagerne nød for eksempel de spændende oplæg, at de kunne få sat hår, taget portrætbillede, få hjælp i CV-værkstedet og få rigtig god forplejning af ZBC's kokkeelever.

Det er Næstved Jobcenter, der holder messen sammen med de faglige organisationer HK, Krifa, 3F, FOA og Dansk Metal.   

En af de deltagende virksomheder på dagen var BonBon-Land, der inden dagen havde udtalt følgende:

”Vi har brug for mange forskellige typer medarbejdere både aldersmæssigt og fagligt”, fortæller områdechef Lars Fahlmann og fortsætter: 

”På Jobmessen kommer vi i kontakt med flere ledige, som vi normalt ikke vil nå ud til igennem vores andre rekrutteringskanaler. Det er jo et plus, når man skal til at sætte et stort hold for sommeren.”


  


 

 

 

Kontakt

Center for Arbejdsmarked
Telefon: 5588 6600
Sidst opdateret den 8. april 2019