Sundhed for Veteraner

I Næstved Kommune har vi fokus på sundhed for veteraner. Derfor har veteraner og deres pårørende i Næstved Kommune fremover mulighed for at gå til yoga og styrketræning. To gratis tilbud der skal være med til at fremme den fysiske og psykiske sundhed.

Forskningsresultater viser, at mindfulness og fysisk aktivitet kan have en gavnlig effekt på trivslen blandt landets veteraner. Derfor har man i Næstved Kommune valgt at oprette et yogahold, der henvender sig til veteraner og deres pårørende og et styrketræningshold kun for veteraner.

Et pusterum til de pårørende

Begge tilbud begyndte i foråret, og det er gratis for alle veteraner og pårørende at deltage i aktiviteterne, som indtil videre er planlagt frem til udgangen af 2019 og med løbende optag.

Tilmelding, tidspunkter og kontakt

Yogaundervisningen er hos Karbech – Mindful Living på Omøvej 6A i Næstved hver tirsdag fra 16:30 til 18:00. Startdato 2. april. Tilmelding ikke nødvendig og spørgsmål til yoga kan stilles på mail  til underviser Elin Karbech

Styrketræning foregår hos foreningen Vejen Frem, Jernbanegade 10 i Næstved hver torsdag fra 10:00 til 12:00. Tilmelding ikke nødvendig. Spørgsmål til styrketræning kan stilles på  til underviser Anders Ambus.

 

 

Kontakt

Jobcenter
Telefon: 5588 6600
E-mail:

Har du spørgsmål?

Kan du skrive til veteranindsatsen på

Sidst opdateret den 24. oktober 2019