Nyheder om kultur og fritid i Næstved Kommune

Vil du følge med i, hvad der rører sig på kultur- og fritidsområdet i Næstved Kommune, så hold øje med denne side, som vi opdaterer med nyheder for foreninger og andre kultur- og fritidsinteresserede ca. én gang om måneden.

Ved at oprette dig som abonnent, kan du få besked, når der er nyt på siden. Du opretter dig her.

Kultur og Kondisko - januar 2018

Nyt år og nyt udvalg

1. januar 2018 tiltrådte et nyt Byråd, og Kulturudvalget har i den forbindelse både skiftet navn og fået nye medlemmer. Udvalget hedder nu Kultur- og Demokratiudvalget. Du kan se en oversigt over udvalgets medlemmer og læse om udvalgets opgaver her.

Hvem skal hædres ved Sport Awards 2018?

Også i år hædres danske og internationale mestre fra Næstved samt personer og foreninger, som har gjort en ekstra indsats i det forløbne år inden for sportens verden.

Der skal uddeles 9 priser – bl.a. til Årets Talent, Årets Forening og Årets Holdkammerat. Indtil den 16. februar 2018 kan du indstille dine kandidater til de forskellige priser. Læs mere om priserne og hvordan du indstiller på Mærk Næstved Sport Awards´ hjemmeside

Alle foreninger anmodes om at indberette mestre for 2017 senest den 31. januar 2018. Blanketten til indberetning kan downloades her.

Mærk Næstved port Awards 2018 finder sted den 1. marts i Herlufsholm Idrætscenter.

  

Vitser og valg

Den 20. februar afholder Fritidsudvalget årets første gratis temamøde, som byder på stand up med Sebastian Dorset, og samtidig afholdes valg til Fritidsudvalget. Kom og få et godt grin og gør samtidig foreningens indflydelse gældende. Hver godkendt folkeoplysende forening har én stemme. Ligeledes har selvorganiserede grupper, der har modtaget tilskud inden for de sidste to kalenderår, én stemme. Fristen for tilmelding til mødet er 11. februar. Læs mere om tilmeld dig her.

 

Etableringen af Det Ny Holmegaard er sat i gang

Ved nytår meddelte endnu en fond, at der er et tilskud på vej til etableringen af oplevelsescentret Det Ny Holmegaard. Dermed er projektet fuldt finansieret og Næstved Kommune og Museum Sydøstdanmark er nu i fuld gang med at realisere planerne.

Når Det ny Holmegaard åbner (formentlig sidst i 2019), vil man kunne opleve professionelle og arbejdende glasværksteder, et kunsteksperimentarium, en industriudstilling, en Holmegaard glasudstilling, en Kähler-udstilling og en kulturhistorisk udstilling med fokus på de sidste 10.000 års kreativitet. Læs mere om projektet her.


Kultur- og Demokratiudvalgets seneste møde - find referatet her.

Kontakt

Center for Kultur og Borgerservice
Telefon: 5588 3020
E-mail:

Opret dig som abonnent

Hvis du ønsker at få besked, når der er et nyt nyhedsbrev her på siden, kan du oprette dig som abonnent og sætte flueben i "Nyhedsbrev" under Kultur og fritid.

 

Sidst opdateret den 29. januar 2018