Nyheder om kultur og fritid i Næstved Kommune

Vil du følge med i, hvad der rører sig på kultur- og fritidsområdet i Næstved Kommune, så hold øje med denne side, som vi opdaterer med nyheder for foreninger og andre kultur- og fritidsinteresserede ca. én gang om måneden.

Ved at oprette dig som abonnent, kan du få besked, når der er nyt på siden. Du opretter dig her.

Kultur og Kondisko - december 2019

 

Vigtige datoer og frister i 2020

”Forårspakken” kaldes oversigten over vigtige datoer og ansøgningsfrister, som Center for Kultur og Borgerservice hvert år udsender til de folkeoplysende foreninger og aftenskolerne. ”Forårspakken” findes også på Næstved Kommunes hjemmeside (i boksen ”Information om tilskud og frister”).

 

Ny app til foreninger

Kultur og Fritid har fået udviklet en app, som samler relevante links og informationer for foreninger. Appen hedder Foreningsværktøjet, og som logoet viser, er det tænkt som en schweizerkniv, man kan hive op af lommen, når man lige står og har brug for den. Appen giver nem adgang til informationer om lokalebooking, tilskudsmuligheder, børneattester og meget andet. Du finder appen i Google Play og i Apple Store.

 

Violin-virtuos Bjarke Falgren i Sjølundstårnet

Den 23. december kl.16 kan man traditionen tro opleve den lokale violin-virtuos Bjarke Falgren lægge underlægningsmusik til gamle stumfilm med historiske billeder fra Næstved vist på væggene inde i byens gamle vandtårn. Fri adgang men begrænset antal pladser. Læs mere her

 

Historier fra ”det virkelige liv”.

Foreningskonsulenten beretter fra mødet med lokale foreninger i Næstved Kommune. Læs her

 

Copenhagen Phil

kommer igen 4. marts 2020 med ”Open Orchestra” i Gl. Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Sæt kryds i kalenderen og køb billetter på her

 

Mærk Næstved Sport Awards 2020

afholdes torsdag 5. marts i Herlufsholm Idrætscenter. Sæt kryds i kalenderen

Denne aften hædres Næstveds mestre for både nationale og internationale resultater, og Team Næstved uddeler sponsorater til Næstved Kommunes eliteidrætsudøvere.

 

Pulje for udsatte borgere

Velux Fonden inviterer foreninger, organisationer, almene boligselskaber m.fl. til at søge midler til projekter, der giver udsatte borgere mulighed for at deltage aktivt i frivillige fællesskaber. Læs mere her

 

Mærk Næstved.dk – borgernes overblik over arrangementer

Næstved Kommunes oplevelsessite har ca. 200 besøgende om dagen. Det er et krav, at arrangementer med offentlig adgang annonceres her, hvis Næstved Kommune har ydet støtte til det pågældende arrangement. Det er gratis at annoncere sine arrangementer på siden og kræver kun, at man udfylder en formular og vedhæfter et billede. Ved spørgsmål eller udfordringer vedrørende MærkNæstved.dk kan du skrive til .

 

 

Kultur- og Demokratiudvalgets seneste møde - find referatet her.

Fritidsudvalgets seneste møde - find referatet her.

 


 

 

 

 

 

Kontakt

Center for Kultur og Borgerservice
Telefon: 5588 3020
E-mail:

Opret dig som abonnent

Hvis du ønsker at få besked, når der er et nyt nyhedsbrev her på siden, kan du oprette dig som abonnent og sætte flueben i "Nyhedsbrev" under Kultur og fritid.

 

Sidst opdateret den 10. december 2019