Talentskolen

Talentskolen er et tilbud til unge ml. 15-25, der drømmer om en karriere som: skuespiller, musical performer, filminstruktør, producer, animator, billedkunstner, designer, forfatter eller noget der ligner…

Se Talentskolens hjemmeside

 Talentskolen

 

 

 

Så hvis du er optaget af at udtrykke dig kunstnerisk, hvis du er mellem 15-25 år og har lyst til at gå seriøst til arbejdet, så er der plads til dig på Talentskolen.

 

Der er fire linjer: Skuespil/musical, forfatter, film/animation og kunst/design.

 

Talentskolen tilbyder 3-årige læringsforløb, man kan passe sideløbende med f.eks. en ungdomsuddannelse eller et job. Linjerne er kunstneriske grundkurser på samme niveau som det allerede eksisterende MGK (musikalsk grundkursus). 

 

Talentskolen forbereder unge på at søge optagelse på de videregående kunstneriske uddannelser, som f.eks. Statens Teaterskole, Den Danske Filmskole, Det Kongelige Danske Kunstakademi osv. Men man kan også gå på Talentskolen, hvis man bare har lyst til at fordybe sig og blive udfordret på sine evner.

 

Undervisningen finder sted i Næstved 10 timer om ugen efter skoletid i 36 uger om året  – undtagen for forfatterlinjen, der overvejende foregår som fjernundervisning. På alle linjer kræves optagelsesprøve for at komme ind. Man kan læse om optagelsesprøverne under de forskellige linjebeskrivelser på skolens hjemmeside.

 

Talentskolen er finansieret af Næstved Kommune, men der er også en deltagerbetaling på 400,- kr. om måneden.

 

Hvis du vil høre mere om Talentskolen, kan du følge med på Facebook eller kontakte leder Sigrid Abrahamsen på mail:

 eller tlf: 21 34 46 37

Kontakt

Center for Kultur og Borgerservice
Telefon: 5588 4000

Talentskolen

Dansk Center for Kunstnerisk Talentudvikling

www.talentskolen.nu

Som en del af "Mærk Næstved"-strategien har kommunen etableret et talentudviklingstilbud til unge i Næstved.

Talentskolen er en direkte udmøntning af kommunens kulturstrategi 2012 – 2016, som bl.a. har særligt fokus på kunstnerisk talentudvikling blandt unge.  

Sidst opdateret den 16. oktober 2019