Parkering af lastbiler og busser

Der gælder særlige regler i kommunen for parkering af busser og lastbiler, påhængs- og sættevogne, traktorer, motorredskaber, påhængsredskaber eller lignende.

Parkeringsregler for store køretøjer.

På parkeringspladser er det forbudt at parkere:

Læs mere om parkering af autocampere via dette link.

Busser og lastbiler, påhængs- og sættevogne henvises til særligt afmærkede parkeringspladser. Disse er etableret her:

I Næstved by: Fabriksvej, Militærsvinget, Øverup Erhvervsområde, Industrivangen i Stenstrup Industriområde samt Transportbuen ved Øverup Erhvervsområde.

Uden for Næstved by:
Glasmagervej i Fensmark, Gartnervej i Holme-Olstrup, Pederstrupvej 9B ved Materielgården i Mogenstrup, Rødlersvej 2-4 i Tappernøje (Bag benzinstationen, Hovedvejen 59), Nøddevej i Glumsø, Industrivej i Gelsted, Håndværkervej/Nyvangsvej i Herlufmagle, Kristensmindevej (tilladt for kølebiler og anhængere) og Falkevej i Fuglebjerg.

Kontakt Center for Trafik og Ejendomme, Team Trafik