BedreBolig-rådgiver

Som BedreBolig-rådgiver får du mulighed for at få del i et voksende marked for energirigtig renovering. Det kan gå hen og blive en rigtig god forretning.

Voksende marked for energirigtig renovering

En stor del af den danske boligmasse skal renoveres inden for de næste 10 år. Samtidig motiveres boligejere i højere grad end tidligere af en lavere energiregning, bedre komfort og af at fremtidssikre boligens værdi.

Disse ting tyder på, at markedet for energirigtig renovering er stigende, og det er denne tendens, BedreBolig skal være med til at understøtte. 

Lokale virksomheder i Næstved kommune har en oplagt mulighed for at være blandt de første til at gøre BedreBolig til en del af deres forretning. Det første skridt er at uddanne sig til BedreBolig-rådgiver, der kan bistå kommunens boligejere med deres energirenoveringsprojekter gennem hele processen.

 

En god forretning

Som BedreBolig-rådgiver bliver du uddannet til at rådgive om energirigtig renovering i alle faser af projektet og med tværfagligt fokus. At være BedreBolig-rådgiver styrker din forretning på forskellige områder:

  • Du bliver energifagligt uddannet og får styrket dine kommunikationsmæssige kompetencer
  • Du kommer på Energistyrelsens liste over BedreBolig-rådgivere, hvor kunderne nemt kan finde dig, og du må bruge ordningens logo
  • Du bliver en del af et større koncept, der omfatter flere af markedets aktører, fx energiselskaber og finansielle institutioner, som vil anbefale BedreBolig som del af deres rådgivning til boligejerne
  • Du får adgang til viden og værktøjer, der stilles til rådighed for BedreBolig-rådgivere
 

Sådan bliver du BedreBolig-rådgiver

Er du arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller håndværker med erfaring inden for energirenovering, og vil du have større del i det blomstrende energirenoveringsmarked?

Så læs mere om, hvordan du kan sikre dig en plads på næste udddannelsesrunde af BedreBolig-rådgivere på www.bedrebolig.dk

Kontakt

Center for Plan og Miljø, Team Plan, Geodata og Klima
Telefon: 5588 6080
E-mail:

Link til Energistyrelsens BedreBolig hjemmeside

Sidst opdateret den 18. december 2019