Socialt ansvar

Vil du samarbejde med os om din virksomheds sociale profil?

Center for Arbejdsmarked tilbyder et samarbejde, som kan give din virksomhed en social profil og gavne både dit image og din bundline. Der kan være stor værdi at hente i at sikre din fremtidige arbejdskraft med borgere fra kanten af arbejdsmarkedet.

Bigman Steen
Bigman A. Nkunkununu
Virksomhedskonsulent
Tlf. 5588 6637/ 2545 0527

Steen Lindy Christensen
Virksomhedskonsulent
Tlf. 5588 6503
          

 

Praktikpladser

Har du plads til at tage en praktikant ind som skal klædes på fagligt, eller har du funktioner, du ikke prioriterer i dag, og som du kan stille til rådighed for borgere på kanten af arbejdsmarkedet?

Vi samarbejder med en række virksomheder som stiller et bestemt antal faste praktikpladser til rådighed, som Næstved Jobcenter sørger for at fylde ud. Pladserne benyttes til borgere som skal have udviklet faglige kompetencer for at opnå job eller opnå forståelse for et arbejdsområde før påbegyndelse af uddannelse, borgere som efter længere tids sygdom skal have styrket arbejdsidentiteten, borgere som skal have afdækket arbejds- og erhvervsevne eller borgere som har sproglige barriere.

Flygtninge

Vores nyankomne flygtninge skal ud på arbejdsmarkedet. Selvom sproget kan være en hindring, så er der værdifuld arbejdskraft at hente. Vi har mulighed for at give virksomheden ekstra ressourcer i et opkvalificerende forløb af borgerens sproglige og faglige kompetencer. 


Kontakt

Center for Arbejdsmarked
Telefon: 5588 6600

HOTLINE

Ring 20166574

Mail:

Sidst opdateret den 1. december 2017