KUBA

KuBA, Kunstforeningen for Billedskabende Aktører, blev dannet i starten af 2005 hvor en gruppe kreative mennesker fandt sammen, da de synes at der manglede et forum, hvor de kunne udveksle erfaringer, finde sammen og lave udstillinger, besøge gallerier, arrangere workshops med kunstnere udefra.

KUBA

Og det er dybest set det KuBA stadig gør, omend vi også stadig prøver at udvikle nye tiltag.

Af aktiviteter kan bl.a.nævnes :

  • Den årlige udstilling for medlemmer "KuBA ART Messe" som finder sted den første weekend i marts på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. 
  • Kunstruten i Næstved – et samarbejde med Næstved Cityforening – hvor Cityforeningens medlemmer stiller et udstillingsvindue til rådighed for et af KuBAs medlemmer til udstilling i en måned. På den måde kan man se på kunst uden for normal åbningstid. 
  • Besøg hos kunstnere og gallerier 
  • Tema-aftener / tema-weekender hvor vi hyrer en kunstner eller booker os ind på et special værksted og fordyber os i en ny teknik.

Foreningen er åben for alle kreative personer uanset niveau – og medlemmerne er aktive inden for maleri (akryl, olie, akvarel, mixed media), keramik og raku, glas, bronze, foto m.v – så vi spænder vidt.

Foreningens arbejde er baseret på brugerbetaling.

Kontaktoplysninger:
KuBA 

Tlf.: 5094 9355 

E-mail:

Læs mere på www.kuba-n.dk

Kontakt

Center for Politik og Udvikling
Sidst opdateret den 18. november 2014