Et godt sted at bo, arbejde og lære


Slip boligdrømmene løs

Drømmer du om at bo i byen, hvor du kan mærke ”storbyens puls” eller vil du hellere ud på landet, hvor der er mere plads og luft til at mærke livet?

Lige meget hvad din drøm er, så kan de blive opfyldt i Næstved. Fælles for hele kommunen er, at der er masser af børnevenlige kvarterer, hvor hele familien kan bo godt og skabe en velfungerende base for det trygge familieliv tæt på institutioner, skole og fritidsaktiviteter. Og når vi snakker boligdrømme, så er det ikke nogen hemmelighed, at du kan drømme lidt større og få mere for pengene i Næstved end i for eksempel København og Roskilde.

Tjek alle vores skønne lokalområder.

Med eksprestog til Næstved

Ligger drømmejobbet i København og drømmehjemmet i Næstved? Det er ikke noget problem, for København ligger nærmest lige om hjørnet. Fra 2021, når strækningen mellem Ringsted og Nykøbing F. er udbygget i forbindelse med Femern Bælt forbindelsen, tager en togtur mellem Næstved og hovedstaden kun 36 minutter. Det samme som det tager at køre med S-toget fra Farum st. til Hovedbanegården.

Find din næste afgang til Næstved her.

Dyrk din karriere i Næstved

Du har masser af jobmuligheder i Næstved. Vi er særligt stærke inden for byggeri, håndværk og industri, hvilket bl.a. omfatter håndværkere, arkitekter og rådgivende ingeniører.

Du ved det måske ikke, men vi har mange spændende virksomheder i Næstved, der markerer sig nationalt og internationalt. Kähler Design, Ropox, Howden, Novenco, Senobis og Bosch er blot nogle få af de virksomheder, der er i konstant udvikling og som løbende er på udkig efter gode, kompetente medarbejdere.

Hvis du er selvstændig eller overvejer at tage springet, kommer du hurtigt og sikkert i gang med Næstved Erhvervs Iværksætterrådgivning og måske en plads på Vækstfabrikken – et kontorfællesskab med indbygget vækstforløb.

Uddannelser i hobetal

På skole og uddannelsesområdet er der masser af muligheder. 17 offentlige folkeskoler og 7 privatskoler tager hånd om børnenes skolegang.

Næstved Gymnasium, Herlufsholm Kostskole, Zealand Business College (ZBC), Erhvervsakademi Sjælland (EASJ), University College Sjælland (UCSJ) og Erhvervsuddannelsescenter Sjælland (EUCSJ) sikrer et bredt og varieret udbud i nærområdet, når der skal vælges uddannelsesretning efter endt folkeskole.

Læs mere om skole og uddannelse i Næstved.

Kontakt

Center for Politik og Udvikling

Foretrækker du at leje?

Og hvis du helst vil bygge dit eget hus i Næstved

Sidst opdateret den 8. april 2019