Shop, træn og oplev

Du behøver aldrig at kede dig i Næstved – lige meget om du er barn, ung eller gammel.

Vi har et rigt kultur- fritids- og foreningsliv - og shoppe-muligheder har vi også i rigelige mængder. Dels under åben himmel i vores hyggelige bymidte, men også i Næstved Storcenter, Næstved Megacenter og Sct. Jørgens Parks Butikscenter, hvor du kan ose uden at bekymre dig om vejrgudernes luner.

Ud i naturen

En mangfoldig natur med både skov, vand, strand og naturstier venter på dig, der ønsker at anvende naturen til løb, cykling, kanosejlads eller anden form for et aktivt udeliv. Herlufsholm skovene, der ligger midt i Næstved by, Susåen, Tystrup Bavelse, Fodsporet, Fruens plantage er blot nogle få af de perler, der venter på dig og din familie.

Sport og fritid

Dyrk din yndlingssport i en af vores mange foreninger. Vi har et utal af engagerede idrætsforeninger- og klubber og fitnesscentre, der giver dig og din familie mulighed for at dyrke næsten alle former for sport.

Oplevelser

Er du mere til kultur end idræt og friluftsliv, kan du opleve et hav af koncerter, teater og kulturelle udstillinger på Vershuset, Kulturcenter Rønnebæksholm og Grønnegade Kaserne Kulturcenter. Du kan naturligvis også udforske nogle af de mange attraktioner vi har I Næstved på egen hånd: Gavnø Slot, Herlufsholm Kostskole, Karrebæksminde strand, Susåen, Rundfart Friheden, Bon Bon Land for blot at nævne nogle få.

Kontakt

Center for Politik og Udvikling
Sidst opdateret den 8. april 2019