Unik Børne- og ungdomskultur

Børnene og de unge er vores fremtid, og vi har en helt unik børne- og ungdomskultur i Næstved med Børnekulturhuset, Musik- og Kulturskolen, Talentskolen og Næstved Ungdomsskole som omdrejningspunkt.

Børnenes Næstved

I Børnekulturhuset har de mindste mulighed for at udfordre deres kreative og kunstneriske talenter gennem workshops, læringsforløb og andre kulturaktiviteter. Og en gang i mellem giver den søde drage Næssi også en koncert for de små.
Læs mere om Næssi og Børnekulturhuset

Ung i Næstved

De unge samles i JB10 og i Næstved Ungdomsskole, hvor der bliver lavet et utal af spændende arrangementer for de unge. Det er også fra Næstved Ungdomsskole, at graffiti-kulturen, som i den grad har sat sit præg på Næstved, udspringer fra.

talentskolen kan unge mellem 15-25 år, der drømmer om en karriere som skuespiller, musical performer, filminstruktør, producer, animator, billedkunstner, designer, forfatter etc. udvikle deres kunstneriske talenter. Talentskolen forbereder bl.a. de unge på at søge optagelse på de videregående kunstneriske uddannelser som f.eks. Statens Teaterskole, Den Danske Filmskole, Det Kongelige Danske Kunstakademi osv.

Næstved talentskole
Dansk Center for Kunstnerisk Talentudvikling

Skjult talent

Næstved Kommune
Kontakt Center for Politik og Udvikling