Nyheder

Vis seneste nyheder

Nyheder for februar 2019

Antal samlede nyheder 11

Næstved får midlertidig Havnebutik i Boderne

28. februar 2019
Den 8. marts åbner byens nye Havnebutik, hvor der bliver skabt rum til at snakke, udvikle og bygge havn.

Nye veje for at brande kommune og arbejdspladser

27. februar 2019
Når Næstved Kommune og Næstved Erhverv, i samarbejde med fem andre sjællandske kommuner, deltager i Karrieredagene i Odense og København 7. og 8. marts, er det for at gøre 8000 studerende opmærksomme på lokale muligheder.

Elever fra Næstved giver den gas med naturfag og innovation i konkurrencen LEGO Space Challenge

27. februar 2019
500 elever fordelt på 22 5. klasser i kommunen skal den 5., 6. og 7. marts dyste i LEGO Space Challenge i Ny Ridehus i Næstved. Det er tredje gang, at Næstved Kommune arrangerer konkurrencen, som har til formål at styrke elevernes læring i naturfagene og deres innovationskompetence.

Nyt fra Næstved i uge 9

26. februar 2019

Der er to arrangementer på ViSP. Det er foredraget, At leve med en hjerneskade den 13. marts og Sangcafé for afasiramte og pårørende den 19. marts. Vil du kvitte smøgerne, er der mulighed for rygestopkursus med start den 18. marts. Der ud over er der generalforsamling for Lokalrådet i Tappernøje, Snesere og Everdrup Sogne den 4. marts, i Grøn Omstilling den 13. marts, og i Lokalråd Fladså den 13. marts samt forårsfest med spisning den 22. marts på Sydpolen. Læs mere om arrangementerne i Nyt fra Næstved i denne uge.

Nu starter nedtællingen til DM i Skills

22. februar 2019
DM i Skills i Næstved nærmer sig hastigt. Om godt en måned kommer over 300 erhversskoleelever og omkring 50.000 besøgende til Næstved for at deltage i den kæmpestore begivenhed, som DM i Skills er, men allerede nu bliver der tændt for det store nedtællingsur på Banegårdspladsen.

Alle jobsøgende er inviteret til Jobmesse 2019

20. februar 2019
28. februar forener Næstved Jobcenter og de faglige organisationer kræfterne og inviterer alle jobsøgende til en messe fyldt med inspiration, sparring og ledige jobs.

Nyt fra Næstved i uge 8

19. februar 2019

Der er byrådsmøde den 26. februar. Vil du vide noget om, og hvilke behandlingsmuligheder der er i forbindelse med tinnitus, menière og lysfølsomhed, så er der informationsmøde 7. marts. Der er også åbent hus i Høreafdelingen på ViSP den 4. marts. Er du til "Open orchestra" med Sjællands Symfoniorkester, så er der mulighed for at opleve det den 19. marts. Du kan også komme en tur i biografen sammen med Glumsø Biograf og Den Rullende Demensrådgivning - det foregår den 22. februar. Endelig kan du besøge Jobmessen  den 28. februar. Regningen for Renovation 2019 bliver sendt ud i uge 8. Og endelig er der generalforsamling Marvede gl. Skole den 26. marts, og borgermøde og valg til Husrådet Sydpolen den 13. marts. Det er noget af det, der kan læses om i Nyt fra Næstved uge 8. 

"Næssi finder hjem" på turné til Næstveds lokalområder

13. februar 2019
Teaterforestillingen "Næssi finder hjem" så dagens lys i 2018. Nu er forestillingen klar til at tage på turné til børnefamilier i Tappernøje, Mogenstrup, Glumsø og Fuglebjerg. Billetterne er gratis.

Nyt fra Næstved i uge 7

12. februar 2019

Kom med din mening om, hvilken retning den nye kommuneplanstrategi skal tage - køreplan for den retning kommunen skal bevæge sig i. Deltag i borgermødet den 19. februar. Vær med, når vi hædrer årets mestre, og der uddeles årets sportslegater den 7. marts. Så er der informationsmøde den 14. marts om DSB-værkstedsareal ved Fladsågård og endelig er der valg til Husrådet for Aktivitets- og Medborgerhuset "Kroen" den 25. februar. Det er nogle af de arrangementer, der står om i Nyt fra Næstved i uge 7.

Kom til borgermøde om Kommuneplanstrategi 2019

7. februar 2019
Næstved byråd inviterer alle borgere i Næstved Kommune til at høre om og komme med input til det udkast, som de har lavet til den kommende kommuneplanstrategi. Det foregår på et borgermøde i Ressource City, den 19. februar kl. 19.00.

Nyt fra Næstved i uge 6

5. februar 2019

Der er borgermøde om den kommende kommuneplansstrategi den 19. februar kl. 19 og der er planlægning af Årsmøde til Foreningernes Dag ligeledes 19. februar kl. 19. Der har været/vil være interne fysiske flytninger i kommunen. Det gælder for Center for Dagtilbud og Skole, Center for Kultur og Borgerservice (Det gælder ikke for Borgerservice) og NæstvedArkiverne. Og endelig kommer der en række arrangementer for frivillige ildsjæle, hvor den første er 21. februar kl. 18.30.

Vælg måned og kategori

Vælg en måned for at se alle nyheder fra en bestemt måned.

RSS-feed på naestved.dk

Ved at benytte RSS på naestved.dk kan du nemt få et overblik over nyheder på din computer uden at besøge hjemmesiden.

Et RSS-feed kan læses af nyere internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer 7) og af selvstændige RSS-læsere.
Du kan kende RSS-feedet på det genkendelige RSS-logo med den orange farve.
Logo for RSS-feed

Spørgeskema-undersøgelse om nye vand- og svømmefaciliteter

Klik på billedet for at læse mere om undersøgelsen og for at komme videre til selve spørgsmålene.
Det tager 5-10 minutter, at svare på spørgeskemaundersøgelsen.

Foto af badende dreng