Nyt fra Næstved i uge 15

10. april 2018

Vil du fortælle om dit syn på forslaget til kulturpolitikken? så er der høring 7. maj. Vil du være med til at videreudvikle og sikre stemning og aktiviteter i bymidten, så søger vi personer til bylivsgruppen. Vær med til at starte en landsbyklynge i området om Fuglebjerg, Sandved og Tornemark, så er der møde 17. april. Det er nogle af de ting, der er med i Nyt fra Næstved, uge 15.

Her kan du læse hele Nyt fra Næstved uge 15.

Der er høringsmøde om kulturpolitikken i kommunen mandag den 7. maj kl. 18.30. Du kan tilmelde dig her. Alle tilmeldte får tilsendt udkastet inden mødet. 

Vi søger personer til Bylivsgruppen. Det eneste krav er, at du er idérig og engageret i bymidtens udvikling. Du kan læse mere om Bylivsgruppen her.

Kom og deltag i opstarten af en landsbyklynge i området: Fuglebjerg, Sandved og Tornemark. Klyngen hedder Landet Mellem Byerne. Spis middag med os og kom med dine idéer. Læs mere om landsbyklyngen på facebook.

Læs mere om de andre aktiviteter i Nyt fra Næstved uge 15 - her er blandt andet Rosengården Husorkester på Sydpolen 18. april og Kurts MusikQuizklub på Næstved Bibliotek 19. april.

 

 

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 10. april 2018