Nyt fra Næstved i uge 50

12. december 2017

Har du mistanke om, der er rotter på loftet, i kælderen eller i haven, hvor du bor, så skal du anmelde det til kommunen. Der er byrådsmøde den 19. december, genbrugspladserne har lukket 13. december, og der kommer en julesæk hjem til dig, så du kan få hentet ekstra affald. Tjek også hvilke oplevelser, du kan få gennem kulturjulekalenderen. Det er nogle af de ting, du kan læse om i Nyt fra Næstved i uge 50.

Se hele Nyt fra Næstved i uge 50 

Har du rotter i dit hjem eller have, så skal du anmelde det ved at bruge selvbetjeningsløsning på kommunens hjemmeside - her kan du også se, hvordan du kan forebygge rotter på din ejendom.

Der kommer en julesæk til dit hjem i uge 49 eller uge 50. Den kan du bruge i forbindelse med julen men også på andre tidspunkter, hvor der kan være ekstra affald. Den skal blot stilles ved siden af den almindelige sæk.

Skal du på genbrugspladsen, kan du tjekke åbningstider på hver enkelt sted. Læs mere her.

Når der er byrådsmøde - denne gang den 19. december, kan du læse dagorden onsdag inden mødet og referat onsdag efter mødet. Du kan også følge byrådsmødet online eller på et senere tidspunkt.

Tjek kulturjulekalenderens oplevelser og vind oplevelser på Mærk Næstveds julekalender på mærknæstved.dk

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 12. december 2017