Nyt fra Næstved i uge 52

26. december 2019

Læs om afhentning af affald i forbindelse med jul og nytår. Der er sket ændringer indenfor offentlig transport i kommunen - ny model for flextur og plustur. Hvis du overvejer at stoppe med at ryge i det nye år, så er der rygestopkursus den 13. januar. Læs om det i Nyt fra Næstved i denne uge. Godt nytår!

Læs hele Nyt fra Næstved uge 52 her.

Skrald
Skraldemændene holder fri den 25. december og den 1. januar, derfor kan der være ændring i, hvornår du får hentet affald. I dagene fra den 25. til og med den 27. december samt den 1. til og med den 3. januar hentes affaldet dagen efter. Se i Nyt fra Næstved.

Team Affald holder julelukket fra den 24. december til og med den 1. januar. Hvis du derfor oplever problemer med affaldet, f.eks. at det ikke bliver afhentet, kan du kontakte renovatører og  skraldemænd via selvbetjening på www.naestved-affald.dk under "Min side" - her kan du læse mere om affald i julen. 

Transport 
Skal du med offentlig trafik i 2020, er der sket to ændringer i kommunen. Du kan benytte flextur i hele kommunen - også inden for byzonen. Og så er der kommet en ny kørselsordning, Plustur, der nu bliver permanent, den kan bruges, når den offentlige transport ikke henter eller bringer dig hele vejen. Plustur bestilles via Rejseplanen, en mulig plustur vil så fremgå af resultatet. Hvis du ikke får en plustur anvist, skyldes det, at du har et bedre kørselstilbud med tog og bus.   

Husk, at der skal bestilles tid to timer inden, du ønsker at rejse og skal benyttes indenfor kl. 6 til 23. Læs mere i Nyt fra Næstved, her er takster mm. Læs mere naestved.dk

Rygestop
Der er rygestopkursus på Næstved Sundhedscenter med start den 13. januar. Den løber over 6 mødegange og med fælles stopdato. Tilmelding på  -Læs mere her.

God nytår 2020.

 

 

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 20. december 2019