Nyt fra Næstved i uge 5

30. januar 2019

Igen i år har vi Jobmesse for jobsøgende - denne gang den 28. februar. Sæt kryds i kalenderen. Vil du være demensinstruktør, så kan du deltage i et kursus den 25. februar. Og hvis du har en god idé til et projekt eller en aktivitet i forbindelse med frivilligt arbejde, så er der mulighed for at søge støtte fra Frivillighedspuljen inden 1. april. Hvis du er husejer, så husk at betale ejendomsskatte-billetten senest 4. februar. ViSP har lukket i uge 7, og koret De glade Lunger synger og underholder på Sydpolen den 5. februar.

Her kan du hente hele Nyt fra Næstved uge 5

Der er job- og inspirationsmesse den 28. februar kl. 10 i Herlufsholm Idrætscenter, så her er der mulighed, som jobsøgende at hilse på forskellige, måske kommende arbejdsgivere, høre gode oplæg, få inspiration og sparring i forhold til din ansøgning. Læs mere om messen her.

Har du gået med tanken om at blive demensinstruktør, så er her muligheden. Vi afholder et gratis kursus mandag den 25. februar kl. 9.30-15.30 på Næstved Frivilligcenter i Næstved. Sådan kan du være med til at mindske fordomme om sygdommen, og blive klogere på at holde oplæg for større og mindre forsamlinger. Du kan tilmelde dig hos Anna Grethe Ulrich Jensen på senest den 21. februar, Skriv et par linjer om, hvorfor du gerne vil være demensinstruktør, dit navn og telefonnummer. Men læs mere om det i denne udgave af Nyt fra Næstved.

Der er et restbeløb i Frivillighedspuljen, du nu kan søge om. Så har du en god idé til et projekt eller en aktivitet, der kan løfte værdien af det frivillige arbejde, så send en ansøgning til Jonna Møller Riis på senest den 1. april. Bemærk, at der ikke kan ansøges om et beløb til at dække husleje og drift. Læs mere om puljen.

Du har som husejer netop modtaget en årsopgørelse af lån til betaling af stigningen i grundskylden. Vi ved godt, at du ikke har bedt om et lån, men der er i Folketingen besluttet en midlertidig indfrysningsordning, hvis stigningen har været højere end 200 kr.  Det er ikke muligt at indfri lånet før år 2021, men lånet er rente- og gebyrfrit. Husk at ejendomsskattebilletten skal betales senest den 4. februar. Hvis du indbetaler for sent, vil der løbe renter på. Læs mere her.

Det er nogle de ting, vi har skrevet om i Nyt fra Næstved uge 5.

 

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 30. januar 2019