Nyt fra Næstved i uge 20

15. maj 2018

Næstved Bibliotek og Borgerservice holder lukket 2. pinsedag, men du kan se, hvor der er selvbetjent åbningstid. Har du hjernerystelse tæt ind på livet enten som fagperson, som ramt eller som pårørende, så har du mulighed for at komme til en temadag sidst i maj. Du kan møde den rullende demensrådgivning i maj og juni - se hvor - her under. Og så kan du se, hvor genbrugspladserne i kommunen har åbent pinsedag, 2. pinsedag og grundlovsdag. Se mere i Nyt fra Næstved uge 20.

Hent hele Nyt fra Næstved uge 20 her.

Temadag for hjernerystelse

Der er temadag om hjernerystelse for fagpersoner den 29. maj kl. 13.30 - 15.30. Du kan se mere om program og tilmelding i Nyt fra Næstved uge 20 og  på Visp's hjemmeside.

Der er temadag om hjernerystelse for ramte og/ eller pårørende den 30. maj kl. 18.30 - 20.30. Du kan se mere om program og tilmelding i Nyt fra Næstved uge 20 og  på Visp's hjemmeside.

Den rullende demensrådgivning

Den rullende demensrådgivning dukker op i Fuglebjerg, Glumsø, Næstved, Mogenstrup, Brøderup, Karrebæksminde og Gelsted. Vil din forening eller lokalsamfund også have besøg? Se hvornår de kommer i Nyt fra Næstved eller her på hjemmesiden.

AffaldPlus' genbrugspladser

Læs hvilke genbrugspladser, der har åbent henholdsvis pinsedag, 2. pinsedag og grundlovsdag og om Næstved Haveaffaldsplads og Plusbutik har åbent. Læs om det i Nyt fra Næstved uge 20 eller på AffaldPlus hjemmeside, hvor du også kan se åbningstider.

 

 

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 15. maj 2018