Nyt fra Næstved i uge 10

6. marts 2018

Vil du gerne byde på Næstved Kommunes kommende rammeaftale for mindre håndværksydelser, så er der dialogmøde 12. marts. Hvis du er pårørende til en senhjerneskadet person, har du mulighed for at deltage i et netværk med andre i samme situation. Du kan også deltage i et Lær at tackle kursus, hvis du har kroniske smerter, eller du som ung lever med angst og depression. Eller måske ønsker du at kvitte smøgerne, så er der rygestopkursus 14. marts. Det er noget af det, du kan læse om  i denne uges Nyt fra Næstved.

Næstved Kommune inviterer til dialogmøde, hvor interesserede håndværksvirksomheder har mulighed for at give input til, hvordan Næstved Kommune gør det attraktivt at deltage i det kommende udbud. Læs mere her.

Hjerneskadecenter Næstved giver forskellige tilbud både til de hjerneskadede men også til pårørende. Læs mere om netværkstilbud til pårørende til hjerneskadede eller de andre tilbud.

Du kan læse om de forskellige sundhedstilbud her. - det er en bred vifte, så måske er der også et kursus til dig, eller til en du kender. Herunder kan du også læse om "Lær at tackle smerter", "Lær at tackle angst og depression som ung" og rygestopkurser.

 

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 6. marts 2018