Nyt fra Næstved i uge 41

8. oktober 2019

Du kan få hjælp til, hvad der sker af aktiviteter i kommunen i efterårsferien, se, hvad en åben uddannelsesvejledning kan bruges til, eller måske kan du hjælpe med en virksomhed, der har gjort en særlig indsats, socialt. Der er gratis hjælp til rygestop 21. oktober, hør om et godt arbejdsliv med høretab 21. oktober, om tandblindhed 23. oktober og hvordan en forening kan handle med kort varsel, hvis der sker en uventet, speciel situation. 

Læs hele Nyt fra Næstved uge 41 her.

Mange børnefamilier holder efterårsferie, men hvilke aktiviteter er der. Du kan læse mere om det på mærknæstved.dk - her er både udendørs- og indendørsaktiviteter. 

En åben uddannelsesvejledning står klar til at modtage unge mellem 18 og 29 år. Her kan de hjælpe med de unges planer om uddannelse. Det gør de på tirsdage, onsdage og torsdage. Torsdag den 10. oktober er der åbent hus kl. 10.00. Læs mere om kommunens sammenhængende ungeindsats.

Kender du et firma, hvor ledere og medarbejdere brænder for at hjælpe andre, og hvor der bliver taget hensyn til en medarbejder i skånejob, så har du mulighed for at indstille firmaet til Social pris Næstved 2019, som bliver uddelt den 5. november. Læs mere om, hvordan du gør.

Der er gratis rygestopkursus på Næstved Sundhedscenter på Præstøvej i Næstved den 21 kl. 19.00. oktober. Kurset løber over otte uger med fælles stopdato. Læs mere kurset her. Der er flere kurser, hvis denne dato ikke passer - bl.a. den 30 oktober og den 4. november, men følg med via linket.

ViSP og Høreforeningen inviterer til fyraftensmøde om at have høretab og samtidigt passe sit arbejde. Det sker den 21. oktober kl. 17.00-21.00. Læs mere om mødet her.

ViSp inviterer også borgere til et informationsmøde om talblindhed/dyskalkuli den 23. oktober kl. 17.00-21.00. Hvad er det? Hvad vil det sige? Kom og lyt og måske har du et spørgsmål til det. Se mere om mødet her. Det er gratis, men kræver tilmelding

Foreningens alarmberedskab er titlen på temamødet for frivillige ildsjæle den 24. oktober kl. 18.30-21.00. Der kan ske uforudsete situationer, der er nødvendige at handle på for at undgå at episoden eskalerer. Læs om, hvad du kan få med hjem fra denne og andre aftener. 

 

 

 

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 7. oktober 2019