Nyt fra Næstved uge 42

15. oktober 2019

Bibliotekerne og Borgerservice har lukket onsdag. Prøv at fiske i efterårsferien, hør om blafferstoppested ved gymnasiet, eller kom med kommentarer til etablering af bro på Karrebækvej. Du kan også stadig få hjælp til at stoppe rygning. Det er noget af det, du kan læse om i denne uges Nyt fra Næstved.

Læs hele Nyt fra Næstved uge 42 her

Næstved Bibliotek og Borgerservice har lukket onsdag den 23. oktober pga. personaleseminar. Se, hvor der er selvbetjent åbningstid på www.naesbib.dk

Prøv at fisk i efterårsferien den 16. oktober kl. 11-14 i Næstved eller den 20. oktober ved Fuglesøen. Du kan få hjælp af garvede fiskere. Det gælder primært for børn og unge, men alle er inviteret. Læs mere hos Fishing Zealand.

Må jeg køre med? er overskriften på et workshop den 22. oktober kl. 15.30 på Næstved Gymnasium om det nye blafferstoppested ved gymnasiet i Næstved. Lyt til tankerne og ideerne bag ved. Læs mere i Nyt fra Næstved.

Der er givet tilladelse til forlængelse af eksisterende bådebro ud for Karrebækvej 741 i Karrebæksminde. Kommunen vil gerne have eventuelle kommentarer senest den 11. november. Læs mere i Nyt fra Næstved.

 

 

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 15. oktober 2019