Pressemeddelelser

Pressemeddelelser udsendt fra Næstved Kommune.

 

Lokale folketingsmedlemmer til MF-møde med borgmester og viceborgmester

Udsendt: 19-08 2019
For første gang siden folketingsvalget i juni blev der i dag afholdt et såkaldt MF-møde på Næstved Rådhus - et møde mellem borgmesteren og 1. viceborgmester og de lokalvalgte folketingsmedlemmer. 

Næstved Ungdomsskole - dét de andre ikke tilbyder

Udsendt: 07-08 2019
På landsplan kan ungdomsskoler mærke en stigende konkurrence om de lokale unge, som har flere valg og muligheder end nogensinde før. Næstved Ungdomsskole lægger sig derfor i selen for at præsentere et program og en undervisningsform, som taler direkte til de unge. Derfor er skolen fortsat meget populær og har ikke mærket nedgang. Nu sender de et nyt program på gaden.

1,5 meter lang pincet skal bekæmpe pindsvineknop i Næstveds åer

Udsendt: 06-08 2019
Næstved Kommune har været i gang med svejseværk og vinkelslibere og bygget et nyt værktøj. Det skal hjælpe vandmiljøet i åerne ved at bekæmpe sumpplanten Grenet pindsvineknop. Maskinen er noget af en sjællandssensation, da det er første gang den bruges øst for Storebælt.Pressen er velkommen til første tur torsdag 8. august, klokken 10.00

Mit Betalingsoverblik: Ny selvbetjeningsløsning i Næstved Kommune

Udsendt: 01-07 2019
Næstved Kommune indfører nu Mit Betalingsoverblik. En selvbetjeningsløsning, hvor man kan få et overblik over regninger og eventuelle restancer til kommunen og nemt kan oprette sine regninger til Betalingsservice eller MobilePay-abonnement. 

Borgermøde: Udvalg ønsker dialog med borgerne om brug af skolen i Holme-Olstrup

Udsendt: 21-06 2019
Børne- og Skoleudvalget i Næstved Kommune inviterer til borgermøde om en eventuel placering af Døgndiamanten i bygningerne på skolen i Holme-Olstrup. Borgermødet holdes i skolens gymnastiksal onsdag den 26. juni, kl. 18.30-20.30

Næstved Kommune indgår forlig med konkursboet efter Næstved Sprog- og Integrationscenter

Udsendt: 06-06 2019
Næstved Kommune har besluttet at indgå forlig med konkursboet efter Næstved Sprog- og Integrationscenter (NSI). Det er kommunens Økonomiudvalg, der har taget beslutningen, og den er udelukkende truffet af økonomiske årsager. 

200 børnehavebørn til kamp mod mobning med Bamseløb

Udsendt: 29-05 2019
Torsdag den 13. juni vil omkring 200 børnehavebørn fra institutionerne Børnely, Grønnebakken, Kornblomsten, Lillevang, Pilegården og Sommerfuglen afholde Bamseløb. Det er sjette år i træk, at Bamseløbet bliver afholdt, og det hele foregår på fodboldbanen ved Ellebæk skolen, Kalbyris afdeling.

Frivillige er med til at sikre fælles sidste skoledag for 16. gang

Udsendt: 23-05 2019
Skal der være fest - så lad der være fest. Derfor er Næstved Kommune, SSP og rigtig mange frivillige igen gået sammen om at løfte en fælles afslutning for alle elever på Næstved Kommunes folkeskoler og privatskoler. Festen for de ca. 900 unge finder sted på Dyrskuepladsen ved Vordingborgvej/Grønlandsvej tirsdag den 28. maj 2019.

Er din nabos hus en arkitektonisk perle?

Udsendt: 22-05 2019
Næstved Kommune spørger igen i år borgerne om hjælp til at finde og indstille bygninger og anlæg, som udmærker sig ved at have arkitektonisk kvalitet. Til oktober vil kommunen uddele i alt fire priser for at sætte fokus på god arkitektur. Priserne bliver uddelt hvert år på Arkitekturens Dag, som er den første mandag i oktober.

11 nye Dansemyg bliver udklækket fra Område Nord

Udsendt: 10-05 2019
For anden gang uddanner daginstitutioner i Område Nord i Næstved såkaldte Dansemyg. Det er en uddannelse for medarbejderne med fokus på natur og udeliv for børn og voksne. 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 8. april 2019