Nyt fra Næstved i uge 36

3. september 2019

Er du frivillig, kan du deltage i fagfestival for frivillige 26. september. Du har også mulighed for at deltage i et informationsmøde 17. september om dyskalkuli (talblindhed), i et cafémøde om fremtidens friluftsliv 11. september eller et informationsmøde i september, hvor du kan høre om, hvordan du får en lavere varmeregning ved at energirenovere din bolig. Eller måske har du et bud på, hvem der skal have årets kulturpris. Så kan du læse mere om det i Nyt fra Næstved. 

 Læs hele Nyt fra Næstved uge 36 her.

Torsdag den 26. september kl. 10.00-20.30 er der fagfestival om frivillighed, så er du frivillig, tovholder, koordinator eller projektleder på frivilligområdet så kan du deltage. Du klan deltage i det, du synes er relevant. Der er tre spor: Læs mere om det og tilmeld dig her.

Der er informationsmøde om dyskalkuli på ViSp den 17. september kl. 17.00-19.00. Det er for personer, der er talblinde, har en mistanke om, at de er det eller gerne vil vide noget om det. Læs mere om det og tilmeld dig her.

Næstved Kommune og Lokalrådet for Tappernøje og omegn inviterer til cafémøde om den kommende  friluftsstrategi. den 11. september kl. 19.00-21.00. Kom og deltag. Se mere i Nyt fra Næstved.

Er du interesseret i, hvordan du kan energirenovere din bolig, så er der informationsmøder i september. Der fortælles om klimavenlige opvarmningsformer, og hvad det koster. Der er møder 4. september  på Lille Næstved Skole afd. Fuglebjerg i fællessalen, 11. september på Fladsåskolen afd. Mogenstrup i auditoriet, 18. september på Holmegårdsskolen afd. Toksværd i aulaen og 25. september på  Næstved Bibliotek i Næstved i salen - Alle steder kl. 18.00-19.30. Læs mere her.

Hvem skal have årets kulturpris i 2019, kom gerne med dit bud på, hvem det skal være. Det er til en person, der har bidraget til og udfordret den kulturelle udvikling. Send et begrundet forslag til  - Læs mere om kulturprisen her.

 

 

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 4. september 2019