Nyt fra Næstved i uge 37

10. september 2019

Så er der byrådsmøde den 17. september og teammøder for folk, der arbejder med ledelse af frivillige i kommunens foreninger - det første er den 23. september. Så har en ny talentpris set dagens lys, som skal gå til en ung kulturperson med et spirende talent - måske har du et bud. Få inspiration til en lavere varmeregning i september måned. Det er en del af det, der står noget om i ugens Nyt fra Næstved.

Læs hele Nyt fra Næstved uge 37 her.

Der er byrådsmøde tirsdag den 17. september kl. 18.30 i Byrådssalen i Teatergade. Læs mere her: se dagsorden eller referat, når det er tilgængeligt. Mød op eller se mødet online

Gode bestyrelser driver stærke fællesskaber. Det er den overordnede pointe for de tre temamøder, som er tilrettelagt for at skabe fokus på god ledelse af frivillige. Temamøderne er i Café Sydpolen henholdsvis den 23. september, den 24. oktober og den 26. november. Læs mere om de enkelte møder og tilmeld dig her.

Kultur- og Demokratiudvalget har oprettet en ny kulturpris, som skal gå til et spirende talent inden for kulturområdet. Har du et talent i tankerne, så kan du sende et begrundet forslag til  - Læs mere om prisen her.

Er du interesseret i, hvordan du kan energirenovere din bolig, så er der informationsmøder i september. Der fortælles om klimavenlige opvarmningsformer, og hvad det koster. Der er møder 11. september på Fladsåskolen afd. Mogenstrup i auditoriet, 18. september på Holmegårdsskolen afd. Toksværd i aulaen og 25. september på  Næstved Bibliotek i Næstved i salen - Alle steder kl. 18.00-19.30. Læs mere her.

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 10. september 2019