Velkommen til Præmiering af God Arkitektur

18. september 2019

 For anden gang uddeler Næstved Kommune fire arkitektur- og bevaringspriser til Præmiering af God Arkitektur. Det sker den 7. oktober, som er Arkitekturens Dag, på Rønnebæksholm, og alle er velkomne.

 

Herluflille Mølle
Herluflille Mølle er nomineret til Bevaringspirsen 2019. Foto: Per Gliese


Næstved Kommune ønsker at fremhæve god arkitektur ved at præmiere byggeri og anlæg, som udmærker sig ved en særlig arkitektonisk kvalitet. Det bliver gjort ved en prisoverrækkelse på Rønnebæksholm på Arkitekturens Dag den 7. oktober kl. 16.00 - 18.00. 

Næstved Kommune overrækker fire arkitektur- og bevaringspriser til Præmiering af God Arkitektur 2019 og med præmieringen vil kommunen medvirke til en øget opmærksomhed og interesse for den arkitektoniske kvalitet både med henblik på bevaring af eksisterende bygninger og opførelse af nye. Målet er at hylde borgere og bygherrer for deres prioritering af kvalitet i byggeriet og hylde arkitekter for deres arbejde samt give inspiration til fremtidige byggeprojekter og bygningsbevaringer i Næstved Kommune.

Overrækkelsen bliver suppleret af et besøg af arkitekt MAA og lektor Søren Vadstrup fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, som vil fortælle om "Ny viden om håndværk og materialer - til nye og gamle huse. Der vil desuden være adgang til Rønnebæksholms aktuelle udstilling "Trine Boesen - Into Dimension", ligesom der bliver serveret en let anretning.

Program: 

  • Velkomst ved borgmester Carsten Rasmussen
  • Oplæg ved arkitekt MAA og lektor Søren Vadstrup: Ny viden om håndværk og materialer - til nye og gamle huse.
  • Let anretning og netværk
  • Præmiering af god arkitektur i Næstved Kommune
  • Netværk og udstilling indtil kl. 18.00

Alle er velkomne til arrangementet, men af hensyn til forplejning skal man tilmelde sig ved at skrive til byplan@naestved.dk senest mandag den 30. september 2019.

Næstved politistation er nomineret til Arkitekturprisen 2019. Foto: Entasis Arkitekter.

Næstved politistation er nomineret til Arkitekturprisen 2019. Foto: Entasis Arkitekter.


Kontakt

Center for Plan og Miljø, Team Plan, Geodata og Klima
Telefon: 5588 6080
E-mail:
Sidst opdateret den 18. september 2019