Sundhedscenter

Næstved Kommunes Sundhedscenter

Kontakt og adresseoplysninger


Næstved Sundhedscenter
Præstøvej 67
Telefon 5588 1400 
Digital email (kræver NemID) 

Om Sundhedscentret

Vil du gerne gøre sunde vaner til en naturlig del af din hverdag, så tilbyder Næstved Sundhedscenter en række sundhedsaktiviteter fx livsstilskurser, alkoholrådgivning - og behandling samt rådgivning både til dig og til arbejdspladser i kommunen. Har du modtaget en genoptræningsplan efter kontakt med sygehuset, er det som udgangspunkt også i Sundhedscentret, du skal træne.

Næstved Sundhedscenter er organiseret i to enheder

Genoptræning
• Forebyggelse og sundhedsfremme

Kontakt

Næstved Sundhedscenter
Telefon: 5588 1400

Åbningstider

Næstved Sundhedscenter har åbent mandag - fredag kl. 8.00-15.00.

Telefontiden i receptionen er mandag - fredag kl. 8.00-11.30 og 12.30-15.00.

Café

Næstved Sundhedscenter har en café, hvor du kan købe kildevand, juice, kakaomælk, m.m. og læse i magasiner eller brochurer, mens du venter på at komme til fx samtale, træning eller behandling.

Mellem kl. 9.00 og 11.30 kan du købe morgenmad og mellem kl.. 11.30 og 13.00 frokost. Maden er sund, indbydende og fedtfattig. Priser og dagens menu hænger på opslagstavlen. Du betaler kontant eller med MobilePay.

Næstved Sundhedscenter

Næstved Sundhedscenter har til opgave at støtte alle borgere i indsatsen for at opnå og bevare sundhed. Sundhedscentret skal medvirke til at udvikle, gennemføre, koordinere, formidle og dokumentere kommunens sundhedsaktiviteter på tværs af alle kommunens forvaltninger.

Sidst opdateret den 21. juni 2018