Gå til hovedindhold

Jobmesse

Næstved Kommune afholder årligt en job- og inspirationsmesse for lokale jobsøgende og -interesserede. Her på siden kan du læse mere om Jobmessen.

Næstved Kanal

Indhold

  Med Jobmessen vil Næstved Kommune og Jobcenter Næstved gerne skabe en inspirerende dag for jobsøgende fra hele regionen. Messen giver mulighed for, at besøgende kan møde virksomheder, høre pep-talks og forhåbentligt gå hjem med en god portion motivation. 

  For de deltagende virksomheder er det en god måde at møde potentielle medarbejdere. De jobsøgende har mulighed for at tale med virksomheder, spørge ind til arbejdslivet i virksomheden og aflevere kontaktoplysninger/cv, hvis det er relevant.

  Vil du være med til at sikre arbejdskraften i Næstved? Har du jobåbninger nu eller i fremtiden, som du gerne vil finde medarbejdere til? Kunne du tænke dig at promovere din virksomhed eller branche? Så har du mulighed for at få en gratis stand og møde en række potentielle kommende medarbejdere.

  Job– og inspirationsmesse foregår torsdag d. 23. september 2021 kl. 9.30-12.00 i Herlufsholm Idrætscenter, Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved

  På sidste jobmesse deltog over 1.000 jobsøgende. Du vil samtidig også have mulighed for at netværke med andre virksomheder og se, hvad der rører sig på det lokale arbejdsmarked.

  Dagen byder blandt andet på forskellige oplæg i forhold til de jobsøgende, der besøger messen. Der vil også være sparring i forhold til efteruddannelse, ansøgning, CV, videopræsentation og utraditionelle veje til beskæftigelse.

  Ønsker du yderligere oplysninger kan du ringe på vores hotline 20 16 65 74.

  Vil du gerne booke en stand, så send os din tilmelding på vkc@naestved.dk senest  d. 31. august 2021—og fortæl os hvor mange I ønsker at deltage.

  Som afrunding på dagen vil Næstved Jobcenter byde på let frokost.

  Kontakt

  Center for Arbejdsmarked

  Telefon: 2016 6574

  Email: Vkc@naestved.dk

  Send digital post (kræver nemid)

  Relevante artikler