Gå til hovedindhold

Job- og uddannelsesmesse

Næstved Kommune afholder årligt en jobmesse for lokale jobsøgende og andre interesserede. Næste års messe afholdes torsdag den 9. februar 2023.

Jobmesse 2021

Indhold

  Der er i øjeblikket store rekrutteringsudfordringer på landsplan. Det giver anledning til at tænke i andre baner, når virksomheder skal sikre den rette arbejdskraft. Derfor havde Næstved Kommune og Jobcenter Næstved valgt at sætte fokus på de unge og deres fremtidige uddannelser på den årlige jobmesse, der har ændret navn til Job- og uddannelsesmessen. 

  Med deltagelse af 67 forskellige virksomheder, vikarbureauer, uddannelsesinstitutioner og a-kasser var der rig mulighed for jobsøgende og andre interesserede at blive inspirerede.

  Med godt 700 besøgende blev messen den 4. maj 2022 en succes. Næstved Kommune og Jobcenter Næstved takker alle de besøgende, der lagde vejen fordi og alle dem, der deltog med en stand.

  Næste års Job- og uddannelsesmesse finder sted torsdag den 9. februar 2023. Tilmelding til dagen samt yderligere information offentliggøres senere.

  Kontakt

  Center for Arbejdsmarked

  Telefon: 2016 6574

  Email: Vkc@naestved.dk

  Send digital post (kræver nemid)

  Relevante artikler