Åbent møde: Hvem er fremtidens ældre?

Omsorgs– og Forebyggelsesudvalget inviterer seniorer i alle aldre og andre interesserede til et åbent møde og fremtidens ældre og deres forventninger til seniorlivet.

06. jul 2020
Billede af ældre dame

Indhold

  Hvem er fremtidens ældre, og hvad forventer de af deres seniorliv? Hvordan kan de individuelle ønsker og fællesskabet gå hånd i hånd? Hvad forventer fremtidens ældre af service og tilbud? De spørgsmål sætter Omsorgs– og Forebyggelsesudvalget fokus på, når det inviterer seniorer i alle aldre og andre interesserede til et åbent møde:

  Onsdag d. 23. september kl. 18.30-21.00

  Fremtidsforsker Anne-Marie Dahl sætter fokus på de trends, krav og forventninger der skal møde hinanden i en fremtid, hvor der bliver flere ældre. Debatten vil tage afsæt i Næstved Kommunes nye Ældre– og Værdighedspolitik og sætte fokus på mødet mellem vores forventninger til seniorlivet og de tilbud og ydelser kommunen kan tilbyde, hvis man får behov hjælp og pleje.

  Program
  > Velkommen v. Michael Perch og Omsorgs– og forebyggelsesudvalget
  > Oplæg og debat v. Anna-Marie Dahl, fremtidsforsker, Futuria
  > Pause
  > Debat fortsat
  > Opsamling og tak for i dag v. Michael Perch og Omsorgs– og forebyggelsesudvalget

  Sted
  Borgermødet afholdes på Grønnegades Kaserne, Gl. Ridehus

  Tilmelding
  Af hensyn til planlægning og begrænset antal pladser, er det nødvendigt at tilmelde sig mødet senest 20. september. Tilmelding kan ske på tilmeldingssiden eller på mail: aguje@naestved.dk eller på tlf: 2485 9020.

  Kontakt

  Center for Sundhed og Ældre

  Telefon 5588 1200

  Send digital post (kræver nemid)