Gå til hovedindhold
Høringer
Nyhed

Forslag til Handlingskatalog for Godt liv i lokalområder – på landet og i byerne –2024-2028

Forslag til Handlingskatalog for Godt liv i lokalområder – på landet og i byerne – 2024-2028 blev vedtaget af Byrådet den 30. januar 2024. Forslaget sendes nu i 9 ugers høring.

05. feb. 2024

Indhold

  Formål med Handlingskataloget
  Handlingskatalog for Godt liv i lokalområder har til formål at styrke det gode lokale hverdagsliv i hele Næstved Kommune – både på landet og i byerne. Handlingskataloget kan betragtes som en samarbejdskontrakt imellem medborgere og Næstved Kommune – såvel politikere som administration.

  Forslag til Handlingskatalog for Godt liv i lokalområder kan ses via dette link: https://naestved.viewer.dkplan.niras.dk/plan/1033#

  9 ugers offentlig høring
  Forslaget er i høring fra den 5. februar 2024 til den 8.april 2024. I den periode kan du indsende synspunkter og ændringsforslag til os. Herefter tager Byrådet stilling til den endelige udgave af handlingskataloget.

  Høringssvar indsendes direkte via linket https://naestved.viewer.dkplan.niras.dk/plan/1033# ved at klikke på ’Indsend høringssvar’. Du kan også sende dit høringssvar med post til Team Plan og Geodata, Center for Teknik og Miljø, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved.

  Informations- og dialogmøde
  Midtvejs i høringsperioden inviterer vi til et informations- og dialogmøde mandag d.4. marts kl.17-19 på Rønnebæksholm. Her er alle velkomne til at komme og høre mere om Handlingskatalog for Godt liv i lokalområder og deltage i dialogen. Tilmelding på mldin@naestved.dk.