Gå til hovedindhold

Inspirationscafé

Center for Arbejdsmarked holder sidste torsdag i hver måned Inspirationscafé for jobsøgende. Se på denne side, hvad du kan opleve på de kommende caféer.

Indhold

  Få ny viden, inspiration og vejledning inden for en masse forskellige emner til Inspirationscaféen i Center for Arbejdsmarked – og tag endelig en ven, din nabo eller hvem som helst med under armen. Inspirationscafeen er for alle og kræver ikke tilmelding.

  På Inspirationscaféen møder du hjælpsomme vejledere og har mulighed for at høre spændende oplæg med forskellige temaer, der skifter fra gang til gang.

  Hvordan får jeg job som julehjælp?

  Den 28. september kan du på Inspirationscaféen høre en oplægsholder, der vil fortælle om, hvordan det er at arbejde som julehjælp i Bilka og Fætter BR, og hvordan du får job der. Julen er en travl periode, og der er brug for flere hænder til forskellige opgaver i butikkerne. Kom og stil alle dine spørgsmål, så du er helt klædt på til at søge et job som julehjælp.

  Hvor finder jeg Inspirationscaféen?

  Inspirationscaféen afholdes på Birkebjerg Allé 1, 2. sal, lokale 20.001, 4700 Næstved. Vi byder på en kop kaffe/the og kage, som du kan nyde, mens du cirkulerer rundt og får viden og inspiration på standende.

  Mere information om Inspirationscaféen

  På Inspirationscaféerne kan du få hjælp og sparring til din jobsøgning, CV og ansøgning. Ofte vil der være et rekrutterings- og vikarbureau til stede, som har ledige vikarstillinger. Er du interesseret i at vide mere om mulige praktikker i Næstved og omegn, så vil du kunne tale med en vejleder, der ved, hvad der eksisterer af jobs i praktikbanken. Frivilligcenteret vil også være med flere gange i løbet af året. Du kan desuden få taget et nyt foto til dit CV eller LinkedIn-profil.

  Kommende datoer for Inspirationscaféen:

  • 28. september kl. 13.00-15.00
  • 26. oktober kl. 13.00-15.00
  • 30. november kl. 13.00-15.00