Gå til hovedindhold

Søg julehjælp

Her på siden kan du få overblik over, hvor du kan søge julehjælp hos velgørende organisationer i Næstved Kommune.

Rød- og guldfarvede julekugler på et juletræ

Indhold

  Julehjælpen er en vigtig hjælp - især for mange børnefamilier - og det gælder nok særligt i år, hvor eksempelvis priser på fødevarer og energi presser familiernes økonomi.

  Her kan du søge julehjælp

  Du kan herunder få overblik over, hvor du kan søge julehjælp i Næstved Kommune. Det er kun muligt at søge hos én organisation, men du kan tilkendegive overfor den pågældende organisation, hvis du ønsker, at ansøgningen gives videre til en af de andre organisationer i tilfælde af, at du ikke får julehjælp hos den ansøgte organisation.  

  Ansøgningerne går direkte ind til de frivillige organisationer. Næstved Kommune ser ikke ansøgningerne og deltager ikke i udvælgelsen eller uddelingen af julehjælpen.

  Røde Kors

  Røde Kors er verdens største hjælpeorganisation, der redder liv og skaber udvikling. Røde Kors er en frivillig hjælpeorganisation, og i Danmark er der næsten 35.000 frivillige.

  Røde Kors uddeler fortrinsvist julehjælp til økonomisk trængte børnefamilier. I år giver organisationen gavekort til Kvickly på 900 kroner. 

  Ansøgningsfristen er den 1. december 2022. Udlevering af julehjælpen sker den 17. december - ved personlig henvendelse med fremvisning af legitimation - enten i Røde Kors, Østergade 7, 4700 Næstved eller i Røde Kors, Byagervej 17, 4250 Fuglebjerg. 

  Søg julehjælp hos Røde Kors

  Frelsens Hær

  Frelsens Hær er en international bevægelse og et evangelisk trossamfund inden for den universelle kirke. Bevægelsen har uddelt julehjælp til børnefamilier i over 100 år.

  Julehjælpen giver børn fra udsatte familier mulighed for at opleve en jul som deres kammerater, så også de kan tale med om de gode oplevelser i skolen eller institutionen, når juleferien er slut. Det styrker selvværdet og skaber en følelse af at være en del af fællesskabet.

  Det er muligt at søge om julehjælp hos Frelsens Hær fra 1. november 2022. Julehjælpen består af fødevarer, og uddelingen foregår søndag den 18. december i Musikstalden, Grønnegades Kaserne, Grønnegade 14A, 4700 Næstved. 

  Søg julehjælp hos Frelsens Hær

  Skt. Jørgens Kirke

  Skt. Jørgens Kirke ligger i Sydbyen på Parkvej 101. Kirken hjælper hvert år mange familier og enlige med en julehjælpspakke.

  Julehjælpen består af mad - nærmere bestemt de ting, der skal bruges for at komme gennem juledagene med mad til alle dage.

  Du kan søge julehjælp hos Skt. Jørgens Kirke, hvis du bor i Skt. Jørgens sogn. Hvis du er i tvivl, om du bor i sognet, kan du tjekke det her: www.sogn.dk. Der er ansøgningsfrist onsdag den 30. november 2022.

  Julehjælpen bliver udleveret den 18. december fra sognegården ved Skt. Jørgens Kirke. Mere info følger efter besvarelsen af ansøgningen.

  Søg om julehjælp hos Skt. Jørgens Kirke

  Holsted Sogns Menighedspleje 

  Holsted Sogns Menighedspleje uddeler hvert år julehjælp, som består af en stor julehjælpspakke med et komplet måltid mad til en hel familie juleaften samt til en julefrokost i dagene derefter. Til hjemmeboende børn under 18 år vil der være mulighed for at få en lille julegave i form af legetøj.

  Julehjælpen er sponsoreret af Svovlstikkerne, som er en lille hjælpeorganisation, der står for finansiering, indkøb og pakning af julehjælpspakker i Næstved. 

  For at komme i betragtning skal man bo i Holsted Sogn, og ansøgningen skal afleveres senest søndag den 20. november 2022. Julehjælpen vil blive uddelt i Holsted Kirke søndag den 18. december. Tidspunktet for uddelingen bliver oplyst til den enkelte modtager af julehjælpspakken.

  Søg om julehjælp hos Holsted Sogns Menighedspleje

  Andre relevante artikler