Gå til hovedindhold

Teknisk Udvalgs budgetblog 2021

Læs og kommenter på Teknisk Udvalgs arbejde med budget 2021

Teksten Budget i Udvalget skrevet på plance

Indhold

  Herunder er det muligt at læse om Teknisk Udvalgs arbejde med budget 2021.
  Det er også her, du kan kommentere eller komme med gode forslag til det kommende budget. Materialet publiceres løbende, når budget 2021 er behandlet på udvalgsmøderne.
  Se mødekalenderen her
  Teknisk Udvalgs medlemmer og opgaver

  Materiale fra budgetbehandlingen i Teknisk udvalg:
  Behandling af budget 2021 den 2. juni 2020 - sag 73

  Skriv din kommentar i boksen herunder.
  OBS: Kommentarer først vises på siden, når det er godkendt af en redaktør.

  BEMÆRK: Indlæg skrevet efter den 27/8-2020 vil ikke blive behandlet i udvalgene

  Kommentarer

  Jeg har et meget enkelt spørgsmål til Teknisk Udvalg og Borgmester Carsten Rasmussen: Hvornår er det planlagt, at der kommer cykelstier fra Tappernøjeområdet til Fladsåskolen i Mogenstrup?

  Der er i øjeblikket ingen cykelsti fra Tappernøje til Blangslev. Det er ikke acceptabelt, at vores skolebørn i landområderne ikke har sikre veje at færdes på, når de skal til og fra skole.
  I øjeblikket er de udelukkende henvist til at transportere sig med bus, hvis de skal komme sikkert frem og hjem fra skole, det ville være sundere fysisk og psykisk hvis de kunne cykle.
  Den kollektive trafik er et meget ringe tilbud, der er 40 min. transporttid hjem fra skolen i Mogenstrup til Tappernøje. Efter kl. 16 er der ingen bus mellem de to byer. Her skal man over Præstø eller Næstved!
  Dvs. at skolebørnene fra Tappernøje ikke kan fx. gå til fodbold i Mogenstrup og dem fra Mogenstrup kan ikke selv komme i ungdomsklubben i Tappernøje.
  Ingen cykelsti - Ingen bus - De unge er bundet til eget område - eller at blive fragtet. Kære politikker og Borgmester, mener i at det er acceptabelt.

  Sikre cykelstier til skolebørnene i landområdet må og bør have en meget høj prioritet fremfor motorvej!

  Jeg afventer at få svar på mit spørgsmål.

  Solveig Hansen
  17. august. 2020  Når de unge fra udskolingen fra Tappernøje-området begynder på Fladsåskolen, afd. Mogenstrup, kan de unge mennesker ikke snuppe cyklen, selvom der kun er ca 5 km. Sneserevej fra Tappernøje til Blangslev er nemlig en trafikfarlig vej med meget tung trafik og biler i høj hastighed.
  Det er ikke kun bedre ift. miljø og bæredygtighed, hvis de unge kan cykle frem for at tage bussen, men det vil også være bedre ift. de unges sundhed og trivsel. Derfor er der et stort ønske om, at kommunen etablerer en sikker cykelvej fra Tappernøjeområdet til Blangslev, hvor der er cykelsti.
  Birgitte Pram
  2020-08-10
  Kommunen bør få igangsat ladestandere til elbiler. Det ville være progressivt at få opsat ladestandere ved evt. kommunale bygninger i løbet af de næste par år.
  Peter Krüger
  2020-08-01
  Kasernevej 17 danner rammen om musikalske institutioner som musikforeningen Urania, som indeholder Næstved Byorkester, Urania Glasorkester, Urania Bigband og Urania Tyroler orkester. Næstved Koret har også til huse her og musical truppen Sceptor ikke mindst. Brass bandet Gefion spiller og øver også her.
  alle disse grupper bruger lokaler hver dag i uge er glade for muligheden.
  vi har dog 2 udfordringer. akustik loftet drysser maling ned og er pga vandskader i megen dårlig forfatning. vi har tidligere søgt om en scene som vi mangler rigtig meget. men forslog selv for et par år siden da kommunen var og kigge på det, at scenen blev udsat til at taget var blevet repareret så det ikke regnede ind. Det er blevet lavet i 2017, hvor vi også fik nye døre og vinduer og vi savner ligesom at komme videre. under tagrep blevet der skåret større hul i loftet og det ser i dag så forfærdeligt ud at det kan være svært at have gæster inde og se og høre disse grupper og orkestre.
  vi er blevet oplyst at loftet vil koste i omegnen af 500.000 kr.
  så vi håber at dette kan komme på budget for 2021
  og at I samtidig vil sætte tidligere ansøgning om scene med på budget for 2021. (pris 300.000 i 2017)
  denne ansøgning og også sendt til økonomi udvalget.
  2020.07.31 J. Madsen

  Kontakt

  Center for Koncernservice

  Telefon: 5588 5588

  Send digital post (kræver nemid)