Gå til hovedindhold

Socialudvalgets budgetblog 2023

Læs og kommenter på Socialudvalgets arbejde med budget 2023

Indhold

  Herunder er det muligt at læse om Socialudvalgets arbejde med budget 2023.
  Det er også her, du kan kommentere eller komme med gode forslag til det kommende budget. Materialet publiceres løbende, når budget 2023 er behandlet på udvalgsmøderne.
  Se mødekalenderen her
  Socialudvalgets medlemmer og opgaver

  Materiale fra budgetbehandlingen i Socialudvalget:
  Behandling af budget 2023 - Socialudvalgets møde den 7. juni 2022

  Skriv din kommentar i boksen herunder. Dit navn og e-mail bliver ikke vist på siden.
  Marker med ✔ i boksen, inden du trykker send - på den måde ved vi, du ikke er en robot.
  OBS: Kommentarer først vises på siden, når det er godkendt af en redaktør.

  Der må ikke oplyses private mailadresser og telefonnumre i høringssvaret. Vælger du alligevel at skrive disse oplysninger, er du indforstået med, at det er efter eget valg og at data ikke sløres jf. GDPR reglerne.

  Kommentarer

  Klub Næstved ansøger om at få tilført en ½ tidsstilling, svarende til ca. 250.000 kr. på budget 2023. for at imødekomme efterspørgsel og sikre udvikling og et skridt til en bedre fremtidssikring af Klub Næstveds eksistens.
  Vi vil ligeledes opfordre til at der for at skabe stabilitet, kigges ind på muligheden for fremadrettet at forankre alle medarbejdere i Næstved Sociale virksomhed, og ikke som nu hvor 2 medarbejdere er ansat i NSV og 1 medarbejder i SPC.
  Pt. ligger pengene til SPC medarbejderen i NSV regi, hvilket betyder at de 2 centre bruger tid og ressourcer på at bytte penge.
  Klub Næstved er et fritidstilbud for mennesker med udviklingshandicap eller senhjerneskader, som supplerer bolig og arbejde og dermed skaber større stabilitet i hverdagslivet. Mange nye medlemmer har under Corona pandemien fundet vej til Klub Næstved. Flere er kørestolsbrugere som har brug for hjælp til alt, og samtidig har unge under 18 år fået øjnene op for klubbens tilbud, hvilket sætter normeringen under pres.
  Næstved Kommune understøtter foreningen med pædagogiske kræfter, til gengæld bidrager Klub Næstved til det samlede handicaptilbud i Næstved Kommune, med et tilbud om et trygt fritidstilbud med social læring i et fællesskab hvor der er plads til alle. Medlemmer deltager aktivt i demokratiet som medborgere, fremfor at stå på sidelinjen og de tager ansvar for foreningen og hinanden. Aktiviteterne styrker fællesskabet, glæde, sundhed og den personlige udvikling. Medlemmernes potentiale og ressourcer sættes i spil til gavn for fællesskabet, alle bidrager på hver deres måde og anerkendes for deres indsats, ved at se at deres forening udvikler sig og vokser.
  For yderlig oplysninger se Klub Næstveds hjemmeside www.klub4700.dk, eller kontakt på mail klubnaestved@gmail.com eller tlf. 27812531.

  2022-05-10 18:31:37

  Kontakt

  Center for Koncernservice

  Telefon: 5588 5588

  Send digital post (kræver nemid)