Gå til hovedindhold

Fonde.dk

Fonde.dk er en platform der giver overblik over landets fonde og puljer.

 • Læs op

Indhold

  Gratis adgang til Fonde.dk

  Næstved Kommune har fået mulighed for at give alle medarbejdere, foreninger og frivillige gratis adgang til Fonde.dk, der er Danmarks største online fondsdatabase.

  På siden er der løbende nyheder om finansieringsmuligheder, tips og tricks, online-undervisning og – ikke mindst – en super søgefunktion blandt alle de forskellige private og offentlige fonde og puljer, der findes. Siden dækker en bred vifte af emner inden for kultur, natur, fritid, iværksætteri, ældre, børn, arkitektur og meget mere. Det kan klart anbefales!

  Gratis adgang for frivillige og foreninger i Næstved Kommune

  Aftalen med Fonde.dk betyder, at alle foreninger og frivillige i Næstved Kommune gratis kan oprette sig som brugere. Formålet er at give vores foreninger og frivillige de bedste betingelser for at kunne fundraise til de mange projekter og gode ideer i sidder med, rundt om i kommunen.

  Se video nedenfor fra webinar vedr. Fonde.dk den 13. maj 2020.

  snapshot af forsiden af oplægget til webinar om fonde fra den 13. maj 20

  Få adgang

  For at få adgang til Fonde.dk, skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter Fonde.dk sender dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdage. Det udleverede login (brugernavn og password) er personligt og skal opbevares forsvarligt og fortroligt, og må således ikke videregives til 3. person.
  God fornøjelse med fundraisingen!

  Kontakt Fonde.dk (nyt vindue)

  Ansøg om adgang til fonde.dk

  Dine oplysninger vil blive brugt til at oprette dig som bruger og tildele dig et login til fonde.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage ved henvendelse til fonde.dk

  Udfyld foreningens navn, email og navn på kontaktperson

  Kontakt

  Center for Politik og Udvikling - Jura

  Telefon: 5588 5030

  Send digital post (kræver NemID)