Skip to main content

Indstil personer eller foreninger til en pris

Kender du nogen, der fortjener et anerkendende skulderklap for den frivillige indsats? Et anerkendende skulderklap der koster så lidt, men betyder så meget.

Tegnet billede af priser, foreningsprisen, ungdomsprisen, ildsjæleprisen

Indhold

  Fristen for at indstille prismodtager er den 1. august 2020.

  Hvert år uddeler Fritidsudvalget i Næstved Kommune deres priser, der hver især ledsages af en økonomisk anerkendelse på 10.000 kr.

  Ildsjælen

  Tildeles en (eller flere personer), der igennem en længere periode har udvist et særligt engagement i sit frivillige virke. Ildsjælen skal have medvirket til at øge kendskabet til folkeoplysningsområdet ved at have ydet en ekstraordinær indsats indenfor området.

  Foreningsprisen

  Tildeles en forening, der gennem sit samlede virke har øget kendskabet til folkeoplysningsområdet i Næstved Kommune, herunder ydet en ekstraordinær indsats indenfor området.

  Ungdomsprisen

  Tildeles en ung, som har gjort en bemærkelsesværdig frivillig indsats. Den indstillede til prisen skal have tilknytning til en folkeoplysende forening i Næstved Kommune.

  Fritidsudvalget beslutter, hvem der skal modtage priserne, som overrækkes ved et særligt arrangement i løbet af efteråret 2020.

  Allekan indstille prismodtagere til Center for Kultur og Borgerservice, ckb@naestved.dk

  Send din indstilling pr. e-mail senest den 1. august 2020.

  Læs mere om de priser, Næstved Kommune hvert år uddeler.